C2 wint in slotfase met 3-1 en klimt naar 3e plaats.

Na 3 gewonnen wedstrijden verloren we de drie daarop volgende wedstrijden waardoor we naar een 4e plaats zijn afgezakt. De kentering moet komen in de thuiswedstrijd tegen Arch buro Nieuweboer C3 waar we in de uitwedstrijd de 3 punten in de slotfase naar ons toe trokken (2-4 winst).  De gasten nemen in de beginfase het initiatief en een grote kans wordt met veel moeite door Xavi onderschept. Na 6 minuten spelen krijgt Sonny een gele kaart waardoor we met 1 man minder voetballen.  We lijken deze numerieke minderheid goed door te komen maar net voordat Sonny er weer in mag komen scoren de gasten de 0-1.  De achterstand zorgt ervoor dat we wakker zijn en we gaan op zoek naar de gelijkmaker. Kansen krijgen we, Jim schiet uit een vrije trap over, Jim en Robbie mogen samen op de keeper afgaan die als winnaar uit de strijd komt, Robbie, sterk spelend, schiet de bal op de paal en Kaj schiet uit kansrijke positie naast.  Het spel oogt aan Hovocubo wat gehaast waardoor er geen rust is in de ploeg.  Dit wordt door coach Rob in de rust ook aangegeven.  Na rust is het Luuk die het op zijn heupen krijgt, mooie acties onderneemt en tot twee keer toe een kans krijgt op de 1-1. Aan de andere kant komen we goed weg als de paal de 0-2 voorkomt.  Ook keeper Tjerk onderscheidt zich met reddingen. Verder houden Xavi, Sonny en gelegenheidsverdediger Kaj zich verdedigend goed staande. Hovo wordt naarmate de wedstrijd vordert sterker en komt halverwege de tweede helft gelijk als na een prima pass van Luuk het uiteindelijk Jim is die weet te scoren, 1-1.  Twee minuten later is het Sonny die een lange pass geeft op de van achteren gestarte Kaj die de bal goed meeneemt en in het dak van het doel schiet, 2-1. Vijf minuten later is het Sonny die van achteruit aan een solo begint en die aanval uiteindelijk met enigszins wat geluk omzet in de 3-1.  Over de hele wedstrijd bekeken een verdiende overwinning waarmee we, door het gelijke spel van Wognum Nicols, de 3e plaats weer in handen hebben.