Scheuten gaat voor kwaliteit

Scheuten behoort tot de marktleiders in vlakglas voor de bouwindustrie in Nederland en ondersteunt zijn klanten al sinds 1950 met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande glasproducten en bij het uitvoeren van glas-technische projecten. En dat past precies bij de ambities van Hovocubo. kwalitatief hoogwaardig en atractief voetbal op de vloer leggen. Dat maakt tussen Scheuten & Hovocubo de perfecte match https://www.scheuten.com/

Over Scheuten

Vanuit een eigen netwerk van regionale productievestigingen in Nederland, België en Duitsland levert de glasexpert betrouwbaar en snel glasproducten met thermische en geluidsisolatie, brand-, zon- en warmtewering, letsel- en inbraakveiligheid en design aan de (inter)nationale bouwwereld.

Ondernemend in glas

Scheuten, opgericht in 1950 door Jacques Scheuten, richt zich vanaf de start op de veredeling van vlakglas en behoort tot de marktleiders in vlakglas voor de bouwindustrie in Nederland. Onze groei loopt parallel met de innovatie van glasproducten. Scheuten is in 1970 een van de eerste producenten van isolatieglas. Het assortiment verbreedt zich met gelaagd glas (1983), gehard glas (1990) en gecoat glas (1995).

Geografische spreiding
Wij zijn hoofdzakelijk actief in Nederland, België en Duitsland voor de woning- en utiliteitsbouwProjectmatig (design, engineering). Ook daarbuiten is Scheuten glas te vinden, waaronder in de USA, UK en het Midden-Oosten. Daartoe heeft Scheuten meerdere vestigingen (productielocaties en sales organisaties) in zowel Nederland, België als Duitsland en maakt het sinds 2020 deel uit van het Zwitsere glasconcern Glas Trösch.

meer nieuws