Hovocubo 1 2020-2021

Klik hier om naar het programmablaadje te gaan van huidige wedstrijdronde

Dave Stet

Keeper die van FC Marlène uiteindelijk in 2015 bij Hovocubo terecht is gekomen. In zijn eerste seizoen als schaduwdoelman achter Ronald van Leeuwen en een jaar later de strijd gewonnen van Koen van der Leeden. Regelmatig onderscheidt Dave zich als ‘puntenpakker’. Zijn aandeel in de titels waren groot.

Dave behoort tot één van de keuzes van bondscoach Max Tjaden in het Nederlands team en is een solide sluitpost gebleken met zeer goede reflexen.

 

 .
Mo Ajnane
.
Faisel Mellah

Faisel heeft in het kielzog van zijn maatje Zakaria Amrani de overstap naar Hovocubo gemaakt.

Met Faisel zal de Hovocubaanse verdediging weer sterk zijn. Naast het verdedigende aspect wat hij goed beheerst is hij fysiek zeer sterk, speelt met veel passie & beweging, en pikt hij regelmatig zijn goaltjes mee. Door zijn persoonlijkheid is Faisel een publiekslieveling

.
Soufian Charraoui

 

 .
Appie Attahiri

Als jong jochie die graag hogerop wilde kwam de Amsterdammer naar Hoorn om zich te ontwikkelen. Sneller dan het licht maakte hij een stap in de tijd waardoor hij al snel bij Sander van Dijk een plek in de basis-8 afdwong. Maakte met Hovocubo in 2014 de UEFA Futsal Cup mee in Ierland en Slovenië en speelde zich in de kijker voor een plaats in jong Oranje. Appie was betrokken bij de club en gaf gedurende 1 seizoen de trainingen aan de C-junioren. In 2016 na twee seizoenen besloot hij het verderop te kijken. Raakte langdurig gebleseerd maar won ook in Amsterdam de beker en de landstitel. Inmiddels weer terug in Hoorn en het Hoornse publiek zal zich gelukkig voelen om deze sympathieke volwassen speler weer aan het werk te zien in De Opgang.

.
Said Bouzambou
.
Mats Velseboer

Speelt sinds 2015 bij Hovocubo en is afkomstig van FC Marlène. Deze ‘stille kracht’ scoort veelvuldig en zijn 10 meter trappen zijn een belangrijk wapen gebleken. In zijn ijzersterke seizoen 2017-2018 pakte Mats met Hovocubo de dubbel. Na het winnen van de Supercup werd Mats superbelangrijk in de wedstrijd om de landstitel tegen zijn oude ploeg. Met een doelpunt een minuut voor tijd dwong hij de verlenging af en met een doelpunt 30 sec. voor tijd schonk hij Hovocubo de landstitel van 2019

Meervoudig international en won in Heerhugowaard de landstitel en de KNVB Beker

 .
 

Younes Daari

.
Kevin Tromp
 .
 

Levie Rood

Talentvolle doelman die afkomstig is van HV/Veerhuys. Is naar Hovocubo gekomen om zich  meer in  topsportklimaat te bevinden. Zowel op de lijn als in de cirkel sterk. Wil zich verder ontwikkelen in de omgeving van de beste spelers.

.
Serkan Ozdemir

 

.
Damian Gooyers
.
Dave Severins

Vaste waarde van Hovocubo 2 maar past goed in het vlaggenschip als Sander van Dijk hem nodig heeft. Goede speler die ook vanuit een dienende rol weet wat zijn taak is. Trots op de bronzen sportpenning die hij van de gemeente Hoorn heeft ontvangen voor de gewonnen landstitel in 2019.

.
Mukhtar Suleiman
.
Lahcen Bouyouzan

International Lahcen Bouyouzan zal het reeds zeer sterke collectief van het laatst puzzelstukje voorzien die de ploeg compleet maakt. De vijfentwintig jarige verdediger is linksbenig en scoort regelmatig.

De Rotterdammer heeft de jeugd van TPP doorlopen en kwam afgelopen jaren uit voor FC Eindhoven. Daar boekte hij niet het succes waar hij op gehoopt had. Is één van de vaste waardes voor bondscoach Max Tjaden.

.  
 
.  
Sander van Dijk (trainer/coach)

Als speler was Sander succesvol. Speelde bij ‘t Hoornsche Veerhuys, Bunga Melati, Den Haag Trimmeur en West Stars. Won  7 keer de Benebeker , werd 3 keer landskampioen en heeft 40 interlands achter zijn naam.

Als coach won Sander met Hovocubo de landstitel, de KNVB-beker en de Supercup. Hij leidde zijn team  in 2014 naar de beste 32 van Europa. Twee keer werd hij uitgroepen tot beste coach van de eredivisie en drie keer tot beste coach in de Westfriese sportverkiezingen.

 

 .
Appie Marbah

Het is eind november 2019 en Hovocubo was in gesprek geraakt met Appie Marbah voor de rol als assistent trainer van hoofdcoach Sander van Dijk nadat Appie zelfstandig had besloten na 12 jaar trouwe dienst te stoppen bij TPP Rotterdam.
Appie wil graag in de top van het Nederlandse zaalvoetbal actief blijven heeft al jarenlang een goede samenwerking en contact met Sander waardoor ze met elkaar in gesprek zijn gegaan.
Dat heeft geresulteerd dat Appie aankomende periode op interim basis bij Hovocubo aansluit om zo van beide kanten te ondervinden hoe de samenwerking bevalt.
Zelf zien Sander en Appie het als een wederzijdse vriendendienst die Hovocubo verder helpt ontwikkelen.

 

.
Jasper Boon (Keepetrainer)

Jasper is een trouwe hond. Met een slimme en goede kop was hij als keeper van de selectie in de afgelopen jaren altijd oplossingsgericht en positief. Was er vaak op de momenten bij dat het om de prijzen ging, zowel bij Hovo 1 als bij Hovo2.

Inmiddels de (keepershand-)schoenen aan de wilgen gehangen en bereid gevonden om de huidige keepers in de trainingen onder handen te nemen. Bij Jasper zijn zij in goede handen.

.
Tineke Diaz (Teammanager Hovo )

Naast bestuurlijke functie vervult Tineke met name de facilitaire organisatie binnen de selectie. In de jaren 90 als fysiotherapeut gedurende 10 jaar bij Hovocubo 1 betrokken. Verder veel ervaring opgedaan bij de KNVB als fysiotherapeut bij het JeugdPlanNederland (veld en zaal) en diverse nationale jeugdselecties. Na een aantal jaren bij de club er tussenuit te zijn geweest opnieuw aangesloten. Aanvankelijk weer als fysiotherapeut, nu in de teambegeleiding. Heeft zelf in de zaal gevoetbald bij RTC’72 en Telephone Stars.

.
 
 .
Jari Koen

Een volledige onbekende bij de introductie van het seizoen, maar inmiddels ingebrurgerd. Als jonge fysiotherapeut zal hij samen met Helene de selectie top fit proberen te houden. De uit Schellinkhout afkomstige Jari is ambiteus in zijn vak en heeft aangekondigd zijn inbreng bij Hovo proffesioneel te willen aanpakken. Op de achtergrond nog geholpen door Floor Smit die het niet kan laten Hovo volledig los te laten.

 

.
Helénè Van Rooy (Sportmasseur)

Haar btrokkenheid is inmiddels niet meer weg te denken bij de club. Zeer ervaren in haar vakgebied waar ze ook bij Always Forward de touwtjes in handen heeft. Heeft vele nascholingscursussen gedaan wat zich vertaalt in bekwaamheid bij het uitoefenen van haar functie binnen de medische staf.

.

   

 

Hovocubo selectie 2016-2017 uit

ADVHydro HDFC banner

 

UEFA Futsal Cup in Nova Gorica, Slovenië: Tim van Kippersluis, Joost Reus, Jasper Boon, Ronald van Leeuwen, Appie Attahiri, Issam el Bakkali, Sander van Dijk, Tineke Diaz, Tommy Huijser, Mo Ajnane, Dennis Selbach, Mick van der Gulik, Karim Ajnane, Amir Molkârâi, Youssef Makraou