Wie zijn wij het nieuwe seizoen niet in onze kleuren terug?

Het nieuwe seizoen gaan we met een nieuwe selectie fris van start. We hebben nieuwe gezichten die voor veel frisheid gaan zorgen. Maar ook nemen we afscheid van een aantal personen die elders nieuwe uitdagingen hebben gevonden.

Hovocubo is deze spelers enorm dankbaar voor hun inzet.

Het waren twee mooie jaren met Iliass Bouzit

HOORN * Iliass Bouzit verlaat Hovocubo om terug te keren naar zijn geliefde Amsterdam. Hoewel de topschutter het naar zijn zin heeft gehad bij Hovocubo heeft hij gekozen voor zekerheid in zijn persoonlijke situatie en daar paste het trainen en spelen in Amsterdam het beste bij.

Hovocubo zal de altijd vrolijke en loyale creatieve spits missen. De creatieve spits met vaak onnavolgbare acties won met Hovocubo full-house in 2022: Landstitel, KNVB Beker en de Supercup en bereikte in de UEFA Futsal Championsleague de Elite Round welke o.m. tegen Sporting Portugal werd gespeeld. En hiermee tot de laatste 16 clubs van Europa.

De nieuwe club waar Bouzit voor gaat uitkomen is de fusieclub tussen Os Lusitanos en asv Lebo. En daarmee keert Bouzit terug bij de club waar hij ooit als jeugdspeler weer begon.

Het Hoorns publiek heeft enorm van de Amsterdammer genoten en de club wenst Iliass Bouzit ook veel goeds in zijn sportieve toekomst.

Na twee jaar rijpen bij Hovo Amin Amghar klaar voor rol als sterkhouder bij Cagemax

HOORN * Na twee jaar Hovocubo waar Amin Amghar kwam om te werken aan zijn ontwikkeling op het hoogste niveau gaat hij de ervaringen van de afgelopen twee seizoenen in praktijk brengen bij eerste divisieclub ZVG Cagemax.

Amghar heeft op zijn jonge leeftijd al tegen de top van Europa gespeeld met tegenstanders als FC Barcelona en Sporting Portugal. Won inmiddels al de landstitel, KNVB Beker en supercup. Is ook al twee keer voor Oranje uitgekomen. En hiermee kan de speler uit Rotterdam terugkijken op een succesvolle periode in Hoorn.

Hovocubo dankt Amghar voor bewezen diensten en wenst het talent veel succes en geluk bij ZVG Cagemax

Faisal Mellah verlaat Hovo met een zeer indrukwekkend rapport

HOORN * Drie landstitels, twee knvb bekers en drie keer de supercup. Dat zijn de titels die Faisal Mellah onder Sander van Dijk wist te vergaren. Daarnaast in vijf seizoenen deelname aan de UEFA Futsal Championsleague met als hoogtepunt het behalen van de laatste zestien van Europa in 2021.

Als verdediger ongenaakbaar, maar met neus voor de goal. Onvergetelijk zijn de twee goals die Melaah scoorde in de finale om de landstitel tegen ’t Knooppunt. Staaltje techniek, doelgerichtheid en killersinstinct. Tot de laatste fluitsignaal in Eindhoven streed Mellah met Hovo om een nieuwe landstitel aan de palmares toe te voegen maar ondanks zijn tomeloze inzet lukte dit niet.

Combinatie van veranderende werkomstandigheden en de zoektocht naar nieuwe uitdagingen zorgde voor de keuze om naar een club in opkomst te verhuizen.

Hovocubo heeft enorm genoten van Faisal Mellah en zal de boeken in gaan als een grote speler bij de club. De club wenst Faisal Mellah ook enorm veel persoonlijk succes in zowel zijn maatschappelijke carriere als ook zijn sportieve.

 

Na leerzaam jaar gaat Tarifit knallen bij ZVG

HOORN * Oualid tarifit kwam van een eerste divisie club en met de overstap naar Hovocubo veranderde er veel voor het jonge talent. Scoorde de winnende treffer in de Supercup bij de seizoen opening, werd opgenomen in Oranje, kreeg zijn haasje en speelde zeven interlands onder toptrainer Miguel Andres Moreno. Maakte kennis met de UEFA Futsal Championsleague waar het tegen FC Barcelona in Malta speelde en speelde de finalewedstrijd om de landstitel.

Onder Sander van Dijk heeft Tarifit zich goed kunnen ontwikkelen. Zijn leergierigheid, teamgeest en enorme inzet staan buiten kijf! Hij gaat nu vooral veel speelminuten maken en ZVG Cagemax helpen aan de ambitie voor promotie naar de eredivisie te realiseren. Oualid Tarifit heeft nog een grote toekomst voor zich en de club wenst hem veel succes bij het behalen van zijn ambities.

 

meer nieuws