Een ploeg om niet de onderschatten!

⚽️ eredivisie zaalvoetbal Fase 1 Ronde 3
vrijdag 13 oktober 2023
20.30 uur
De Opgang | Zwaag

Als eerstedivisionist stond zvv Ede al in de landelijke finale die verloren werd van de nieuwe landskampioen FC Eindhoven. Als verliezend finalist van de beker mocht deze ploeg het seizoen openen in de strijd om de Supercup die nipt van de regerend landskampioen met 3-2 werd verloren.

zvv Ede is een club met ambities met een goede cluborganisatie. Er wordt behoorlijk aan de weg getimmerd. In de huidige competitie bezetten ze plek 16. Maar dit is pas na twee wedstrijden en hebben twee titelkandidaten al achter de rug: Os Lusitanos (met onder meer Bouzit & Attaibi) en Tigers Roermond (met Oud-Hovocubaan Faisal Mellah). Dus voor de kersverse promovendus waren dit ook twee ingecalculeerde nederlagen.

In de derde speelronde in Zwaag tegen een andere titelkandidaat: Hovocubo.

Hovocubo heeft haar draai nog niet gevonden. Na de rommeligge voorbereiding door vakanties, blessures en Oranje heeft nog niet in een stabiele formatie kunnen aantreden. De ziekenboeg op dit moment wordt bezet door topschutter Ike Neil die zijn middenvoet brak tijdens een training en Yoshua St. Juste die nog hard werkt aan zijn wedstrijdfitheid na rug en knieklachten). Beiden zijn op de weg terug, nog even geduld!

zvv Ede zal spelen met Youssef Hadi. Kwam over naar Hovocubo…. maar toch niet! De topscoorder in de eerste divisie van afgelopen seizoen voorzag problemen bij het combineren van drie keer per week rijden naar Hoorn en drukte in zijn privé. Dus hij zal wel in een wedstrijd debuteren in De Opgang, maar niet in het vertrouwde rode shirt.

De door de KNVB aangestelde scheidsrechters zijn: Jorn te Kloeze, Rachid Zahhaf en Peter Kars achter de tafel.

Bestel je tickets op onze ticketshop! (https://www.hovocubo.nl/ticket-shop-hovocubo/)

Wedstrijdsponsor is: Bouchier Sport 2000

meer nieuws