Finale kampioenschap van Nederland

We gaan voetballen! De finale tussen de twee succesvolste zaalvoetbal clubs van Nederland. Noteer het in de agenda: Dinsdag 20 juni 2023 om 20.00 uur wordt er afgetrapt. Achter de schermen is hard gewerkt om alles op orde te maken.

Op de gebleseerde Iliass Bouzit na is Hovocubo compleet en de spelers hebben er zin in. Alleen trainer/coach Sander van Dijk zal ontbreken. Door recente gebeurtenissen vooral in de privésfeer door trieste familieomstandigheden zal Sander van Dijk het restant van het seizoen niet meer aanwezig zijn. Appie Marbah zal de honneurs waarnemen.

De tickets staan online en deze kunt u nu gaan kopen. Maar let op! er is een beperkt aantal plaatsen dus wees snel want op = op. Zonder ticket is ook geen toegang:

  • Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar
  • Supporters van FC Eindhoven bestellen hun tickets via FC Eindhoven
  • Sponsoren hebben een mail ontvangen. Door daarop te reageren reserveren we hun tickets
  • Pers meldt zich aan door een mail te sturen naar info@hovocubo.nl 

Velen hebben een ticket gehaald voor de geplande wedstrijd van afgelopen vrijdag. Deze zijn dinsdag niet geldig!! Als het goed is heeft iedereen een mail ontvangen van Eventix en wordt later deze week het geld gerestitueerd. (Heeft u een kaartje gekocht maar geen mail ontvangen, laat het ons dan weten door te mailen naar info@hovocubo.nl. Dan maken we het voor u alsnog in orde).

Voor deze wedstrijd hebben we twee wedstrijdsponsoren:

Wij verwelkomen u graag aanstaande dinsdag 20 juni om 20.00 uur in Sporthal De Opgang!

 

Wij hebben er zin in! we hopen u ook.

meer nieuws