Sinds 2007 een fijne samenwerking

Dankzij jarenlange vakkennis, flexibiliteit en betrouwbaarheid is Blokdijk Metaalhandel uitgegroeid tot een moderne onderneming die aan alle verreisde miLieu regels voldoet De expertise van De medewerkers , het complete en moderne machinepark, investeringen in duurzame verwerking en familiale karakter van dit bedrijf staan garant voor een prettige samenwerking. Deze prettige samenwerking wordt bevestigd door de jarenlange steun die Blokdijk metaalhandel aan hovocubo biedt Sinds de opmars van de club in 2007 is dit bedrijf partner van Hovocubo en dat maakt ons trots! www.metaalhandelblokdijk.nl

Over Blokdijk Metaalhandel

Sinds 1946 is Metaalhandel Blokdijk uit Hoorn een vertrouwde naam voor het milieuverantwoord werken van ferro en non-ferro metalen. Met een compleet aanbod diensten en concurrerende prijzen mogen we stellen dat Blokdijk dé partij is voor kleine en grote klus.

TOEN

In 1946- net na de oorlog – startte opa Jan Blokdijk ( genoemd Doebe ) met het dagelijks ophalen van oude metalen in Hoorn en omgeving. Eénmaal per maand werd ook Texel aangedaan, zodat Blokdijk van Noord-Holland tot en met de eilanden een bekende naam werd.

Waar opa Blokdijk alles op de bakfiets moest doen, pakte zijn zoon, Nico Blokdijk, het anders aan. Aanvankelijk hielp hij zijn vader in de zaak en nam hij later het bedrijf over. Als zijn zoon Serge en dochter Saskia ook bij hem komen werken, wordt het bedrijf in de loop der jaren uitgebouwd tot een groot familiebedrijf. Een historie waar wij trots op zijn!

NU

Dankzij jarenlange vakkennis, flexibiliteit en betrouwbaarheid is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne onderneming die aan alle verreisde milieu regels voldoet . De expertise van onze medewerkers , het complete en moderne machinepark, investeringen in duurzame verwerking en familiale karakter van ons bedrijf staan garant voor een prettige samenwerking.

meer nieuws