Strijd om aan te sluiten bij Top-3

⚽️ eredivisie zaalvoetbal Fase 2 Ronde 1
⚔️ #hovocubo vs @fck.dehommel
vrijdag 12 januari 2024
20.30 uur
Sporthal de opgang | Zwaag
Aan de kant van FCK/De Hommel: coach Piet Gabriëls, Omar Nejari, Coen Burg en Younes Hadouir en aan de kant van Hovocubo: Sander van Dijk, Yoshua St. Juste en Ruben Olijhoek. Dit waren de mensen die in de finale om de landstitel in 2014 er ook al bij waren. En evenals anno 2024 presteert FCK/De Hommel toen ook al iets beter in de reguliere competitie. FCK/De Hommel die de andere gigant FC Eindhoven uitschakelde was de favoriet. Maar Hovocubo ging toen met twee geweldige finales met de landstitel er vandoor.
Hovo-FCK blijft altijd een onvoorspelbare wedstrijd. Het kan altijd alle kanten op gaan. Het doel van beide teams is positioneren voor de play-offs. Tigers Roermond heeft de beste papieren om van poleposition van start te gaan. Os Lusitanos, FC Eindhoven, FCK/De Hommel, Hovocubo, zvv Eindhoven , VNS United en FC Marlene gaan de strijd aan voor P2. Dit geeft rechtstreekse toegang tot de halve finale. Daar hebben de teams zeven wedstrijden de tijd voor om dit te bewerkstelligen.
Ike Neil werkt bij Hovocubo nog hard aan zijn herstel. Het gaat de goede kant op maar geduld is nog even nodig om wedstrijdfit te worden. Voor de rest is de selectie van Sander van Dijk en Appie Marbah compleet.
De scheidsrechters van vanavond zijn: Ibrahim Eljilali, Dyon Koene, René Wiedijk.

meer nieuws