Hovo vrouwen door in de beker

Het duel tussen twee rasechte Hoornse ploegen in de landelijke beker voor vrouwen is door de spelesters van trainer Coach Niña George tot een goed einde gebracht.

Na een moeilijke eerste helft waarin de groene tijgers in de vierde minuut al op een 1-0 voorsprong kwamen door een goal van Myrthe Hazenberg, wist Hovocubo dat er van onderschatting geen sprake mocht zijn. Drie minuten later werd aan de hand van Lorraine Prade de gelijkmaker gemaakt.

Pas in de tweede helft kwam Hovocubo op stoom en Kayla Van den Boogaard, Prade, Bouchra Moudou en weer Van den Boogaard werd uiteindelijk op verschil in klasse de winst binnengesleept.

Hiermee bereikt Hovocubo de poulefase van de landelijke beker. Op vrijdag 29 september speelt het in en tegen zvv den haag. Op 15 december treedt het thuis tegen ZVG Cagemax en op 26 januari wederom in de Opgang tegen SC Klarenbeek.