Het is nog niet gespeeld

Zowel in Braband als in Hoorn is het nog niet beslist. Regerend kampioen FC Eindhoven had een lastig verhaal uit in Den Bosch. Twee keer achter gekomen, een 2-2 stand in de rust en uiteindelijk toch aan het langste eind getrokken (2-4). Voor Hovocubo geldt een dergelijk wedstrijd verloop. Komt in de slotminuut voor de rust met 1-0 achter, maar in een atractieve wedstrijd met hoog tempo weet het in de tweede helft alsnog te kantelen door doelpunten  en inzet van St. Juste en van der Wal waarmee de Hovocubo in een zwaar bevochten wedstrijd alsnog de winst mee naar huis neemt.

Zondag 19 mei is om 16.00 uur in De Opgang de return en de woorden van Veerhuys coach Anand Jagdewsingh: Hovocubo is nog niet kansloos. De toon is daarmee gezet. Er zal gestreden worden waarbij de geelhemden met meer dan twee doelpunten verschil moet winnen om naar de halve finale te gaan. In het verleden heeft Veerhuys in de Hoornse Derby al meerdere keren getoond dat het kan verrassen.

Voor Hovocubo is het van groot belang om het seizoen 23-24 en een belangrijk tijdperk goed af te sluiten. Sander van Dijk heeft zijn ploeg weer op de rit na de mislukte bekercompetitie en is er op gebrand om nog een aantal wedstrijden aan dit seizoen vast te plakken.

De scheidsrechters zijn: Stephen Vella, Jochem van Dijke, Rachid Zahhaf en Dyon Koene.

Dhr. Stephen Vella is afkomstig uit de competitie in Malta en fluit deze wedstrijd vanuit een uitwisselingsprogramma.

Wedstrijdsponsor is HydroWest

Tickets in de voorverkoop verkrijgbaar in onze ticketshop: https://www.hovocubo.nl/ticket-shop-hovocubo/

 

 

 

 

 

 

 

meer nieuws