Generale repetitie Beker

De punten zijn belangrijk! Hovocubo moet winnen om de aansluiting bij de koploper uit Roermond te behouden. Maar zoals een bekende kreet: “de bekercompetitie is de kortste route naar een prijs!”. Volgende week is de halve finale in Topsportcentrum Rotterdam tegen de zelfde tegenstander als vanavond: VNS. Vanavond zullen we zien hoe de teams ervoor staan.

Hovocubo inmiddels met Ike Neil maar nu zonder Melvin Habets. Melvin raakte geblesseerd in de wedstrijd tegen FCK De Hommel vorige week. Doordat Dave Stet met griep op bed lag was er maar één keeper meegegaan en was het Yoshua St. Juste die met verve de honeurs tussen de palen waar nam. Dave is vanavond weer terug en Ruben Olijhoek zal als tweede keeper aansluiten. Op de achtergrond hebben we nog altijd Levie Rood beschikbaar. Maar we hopen dat Melvin spoedig herstelt en vanaf deze plaats wensen we hem ook heel veel succes in de revalidatie.

VNS United herbergt in de selectie een keepr die zijn roots bij Hovocubo heeft: Damian Gooyers. Damien doorliep alle jeugdselecties van Hovocubo, was nog één seizoen onderdeel van de Hovocubo selectie van Sander van Dijk. Met een tussenstop bij HV/Veerhuys komt Damian nu uit voor VNS United.

VNS is nog volop in de strijd voor een plek in de tussenronde play offs. In die tussen ronde wordt dan gespeeld tegen de nummer 1 van de B-poule (degradatiepoule) om alsnog in de kwartfinale van de play offs te spelen.

De scheidsrechters zijn: Johan Jansen, Davey Markerink en Kamal El Hajjaji

Wedstrijdsponsor is Gasseling Vastgoed onderhoud

We zien jullie graag vanavond in de Opgang!

meer nieuws