Martijn Lam

Afgelopen weekend ontvingen wij het droevige bericht dat oud-penningmeester van Hovocubo, Martijn Lam, na kort, maar ernstig ziek zijn is overleden. Het bericht vanuit zijn vriendengroep: “Hij heeft zoveel gedaan voor de club. Het is een zwarte bladzijde voor ons allemaal en een enorm gemis”.

Nadat Hovocubo in 2007 nieuw leven werd ingeblazen, door het overnemen van de topdivisie licentie van Hilversum was het noodzakelijk dat de hele organisatie op poten werd gezet. Samen met een paar goede vrienden was Martijn één van de drijvende krachten. Martijn, vaardige zaalvoetballer van Hovocubo 11 in die tijd, nam de taken van penningmeester en later ook secretaris in zijn portefeuille en dit betekende hard werken voor de club.

Met de tomeloze inzet die Martijn gedurende de jaren erna tentoonspreide inzake het regelen en samenwerken met de technische staf en vrijwilligers, het eerste team en de groeiende vereniging gereed maken op het gebied van regelgeving van de knvb, het innen van contributie, het onderhouden van contacten, het digitaliseren van ledenbestand in sportlink, contact met de gemeente inzake sporthalreservering, de vele telefoontjes, de ritjes naar Zeist, de e-mails met de knvb, de altijd drukke en spannende overschrijving periode aan het einde van het seizoen, de contacten met de achterban en overige verenigingen……. deze lange opsomming geeft aan dat de clubliefde die hij voor Hovocubo grenzeloos was.

Martijn was een secretaris/penningmeester met een gouden hart waar de vereniging op kon rekenen. Een proffesional pur-sang. Martijn was de stille kracht achter de bestuurlijke metamorfose en stond aan de bestuurlijke basis van de prachtige prestaties van de laatste 15 jaar.

Martijn was bestuurslid van 2007 tot 2015.

Wij wensen zijn gezin, familie en vrienden enorm veel kracht om dit verlies te verwerken.

Bestuur Hovocubo

   

meer nieuws