Topwedstrijd in De Opgang

⚽️ eredivisie zaalvoetbal Fase 1 Ronde 9
vrijdag 17 november 2023
20.30 uur
Sporthal de opgang | Zwaag

Een topwedstrijd in De Opgang. De nummer 1 tegen de nummer 4 en zeven punten verschil. Tigers Roermond is op dit moment de absolute koploper. Door winst kan Hovocubo het gat naar vier punten dichten. En dat zou een opsteker zijn met een goede flow richting tweede seizoenshelft. Maar Tigers zal zich niet zomaar gewonnen geven.

Hovocubo kent een hele moeilijke seizoenstart. In jaren niet meer zo gehad. Meer spelerswisselingen als anders, blessures en Oranje hebben ervoor gezorgd dat het maar niet lukt om in het goede ritme te komen. Een seizoen met veel pech tot nu toe.

Yoshua St. Juste is inmiddels volledig weer aangesloten bij de groep en het wachten is op zijn eerste speelminuten. Ike Neil laat nog even op zich wachten. En de pech achtervolgt de manschappen van Sander van Dijk. Vorige week was Hicham Aklalouch last minute niet inzetbaar ivm een op de training opgelopen ijsbeentje. De hoop was dat hij in elk geval bij nood zou kunnen invallen in verband met de dreiging die hij voorin kan brengen. Maar de warming up was niet goed genoeg en dan wordt er geen risico genomen. Gelukkig heeft Hicham afgelopen week de training weer kunnen hervatten en lijkt hij vrijdag tegen Tigers weer voor gevaar te zorgen voor het Roermondse doel. En ook Melvin Habets is even uit de roulatie door een schouderblessure. Gelukkig hebben we nog altijd de zeer ervaren Ruben Olijhoek die met Hovocubo alle mogelijke prijzen pakte.

In de verdediging bij Tigers Roermond zullen we een oude bekende zien. Faisal Mellah die de overstap maakte naar Tigers. De symapthieke Rotterdammer die een graag geziene gast was in De Opgang zal nu tegen zijn oud-ploeggenoten spelen. We zijn benieuwd hoe hij het er vanaf brengt.

Een topwedstrijd waar je als zaalvoetballiefhebber bij wil zijn. Er zal op het scherpst van de snede gespeeld worden. De punten die vandaag hier in De Opgang gepakt kunnen worden zullen goud waard zijn voor de rest van de competitie.

Scheidsrechters zijn: Jochem van Dijke, Rob Lenting en dhr. J. Bleeker.

Wedstrijdsponsor is Sportcafé De Opgang

 

meer nieuws