Het ultieme familiegevoel die Hovocubo ambieert

“Een zakelijke dienstverlener met de cultuur van een familiebedrijf. Met de focus op kwaliteit boven kwantiteit, gezonde marge boven omzet en team boven individu. ​Een werkgever waar je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen. Een leverancier waar je op kunt rekenen. Een organisatie waar zowel klant als collega zeggen: sluit aan bij VANDERLAAN” En dat is precies de sfeer die we bij Hovocubo ook nastreven. En daarom zijn we trots dat #teamvdl komend seizoen de aansluiting houdt bij Hovocubo www.teamvdl.nl

Over #TeamVDL

VANDERLAAN uit Zwaag is één van de grotere technische bedrijven in Noord-Holland. Met een mix van jonge ideeën en jarenlange ervaring zijn we met circa 120 innovatieve deskundigen actief in een breed segment van de markt. Bovendien staan onze ervaren servicemonteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onze klanten klaar.

“Een zakelijke dienstverlener met de cultuur van een familiebedrijf.

Met de focus op kwaliteit boven kwantiteit, gezonde marge boven omzet

en team boven individu.

Een werkgever waar je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen.
Een leverancier waar je op kunt rekenen.

Een organisatie waar zowel klant als collega zeggen: sluit aan bij VANDERLAAN”

Het leveren en bieden van toegevoegde waarde voor onze klanten is de basis van onze werkwijze. 

Onze bedrijfsdoelstelling is vastgelegd in 3 uitgangspunten:

  • enthousiaste klanten

  • enthousiaste medewerkers

  • gezonde marge


De klant staat centraal. Techniek moet goed functioneren, het vormt immers het kloppend hart van uw bedrijf. Maar het gaat er ook om wat je met de techniek kunt. Slimmer werken en een beheersbaarheid van de exploitatielasten zijn onze uitdagingen!

meer nieuws