Met borst vooruit gaan Groot Holland en Hovo zij aan zij

“Succesvol ondernemen hangt van af van kwaliteit en service. Groot Holland is gevestigd in Hoorn (Nederland) al bijna een eeuw en is daar trots op Nederlandse wortels. Het is dus meer dan slechts een fabrikant en leverancier: het is uw betrouwbare partner in halal vleesproducten en ingeblikt vlees. Hovocubo is er erg blij mee Groot Holland als partner hebben volgend jaar in de top van onze sport” www.grootholland.com

Over Ons

Van lokale slager tot toonaangevende fabrikant en leverancier van vleesproducten over de hele wereld: gekoeld en ingeblikt. Dat is GROOT®, met focus op kwaliteit, betrouwbaarheid, liefde voor het vak en – door de generaties heen – zijn klanten. Hier worden geen compromissen gemaakt, en daarom houdt Groot nog steeds graag de touwtjes in handen: de ambachtelijke productie, de hoogste kwaliteitsnormen en een eigen logistieke organisatie die, met meer dan een halve eeuw ervaring in export, klanten verzekert van betrouwbare leveringen overal ter wereld.

Groot levert een breed standaard assortiment vleesconserven met een lange houdbaarheid, vers geproduceerde worsten en exclusieve huismerken voor retailbedrijven, importeurs en exporteurs wereldwijd. Standaard- en maatwerkproducten afgestemd op de verschillende smaken, specifieke wensen en eisen van de betreffende klant/land. Dankzij de state-of-the-art productiemethoden en meer dan 90 jaar ervaring kan Groot alles leveren wat met vlees te maken heeft: van eigen recepten tot verpakkingen op maat en logistiek en warehousing-oplossingen.

Succesvolle bedrijven zijn afhankelijk van kwaliteit en service. Groot Holland is al bijna een eeuw gevestigd in Hoorn en is trots op haar Nederlandse oorsprong. Groot is dan ook meer dan alleen een fabrikant en leverancier: het is uw betrouwbare partner in vleesproducten en vleesconserven.

We kijken er naar uit om ook uw partner te zijn!


meer nieuws