Op de slotdag zijn de kaarten voor de play offs geschudt

Door de 6-4 winst op FC Marlene heeft Hovocubo zich op eigen kracht kunnen plaatsen voor de halve finale in de nacompetitie voor het kampioenschap van Nederland. Dat zowel FC Eindhoven als Tigers Roermond hun wedstrijden verloren was bijzaak. Verrassend wel.

FC Marlene dient nu de brugwedstrijd tegen de nummer 1 van de B-poule te spelen wat een leuke streekderby betekent. HV/Veerhuys mag een gooi doen voor de kwartfinales. Op het moment van schrijven heeft Veerhuys met 3-2 van de Heerhugowaarders gewonnen, waarmee de ploeg van Mo Bouchibti de kwartfinale in gaat.

Onze buren komen in de kwartfinale Tigers Roermond tegen. Die momenteel op trainingskamp in Marrokko zijn.

De andere kwartfinale gaat tussen asv Lebo en BE’79. Deze wedstrijden worden in een tweeluik gespeeld op vrijdag 26 en zondag 28 mei.

De winnaaar van Tigers en Veerhuys komt dan in een best of three tegenover Hovocubo in de finale. FC Eindhoven komt in actie tegen de andere winnaar van de kwartfinale. Deze worden gespeeld op 2, 9 en eventueel op 11 juni.

De finale wedstrijden staan gepland op 16, 23 en 25 juni (25 indien een derde wedstrijd nodig is). \

Vast staat dat Hovocubo op 9 juni thuis zal spelen. Zodra de tegenstander bekend is zullen we starten met de voorverkoop van de entree kaarten. Hou onze socials hiervoor goed in de gaten.

Hovocubo gaat strijden voor de achtste landstitel in de clubhistorie. Zal er hard voor moeten vechten, maar we gaan ervoor… u toch ook?

Tot 9 juni in De Opgang!

meer nieuws