Lidmaatschap bij Hovocubo

Als je lid bent van Hovocubo, ben je lid van een van de oudste zaalvoetbal verenigingen in Nederland. Een club met ambitie om op alle fronten het hoogst haalbare te bereiken, maar ook een club waar plezier en breedtesport hoog in het vaandel staan. Een club waarbij prestatie en gezelligheid hand-in-hand samen gaan.

Bij Hovocubo is het mogelijk om aan Topsport en opleiding deel te nemen en ook is het mogelijk om met vriendenteams deel te nemen aan breedtesport. Lees alle informatie onder aan deze pagina.

Privacy beleid

Met betrekking tot ons privacy beleid verwijzen we u naar de desbetreffende pagina door hier te klikken.

Huisregels

Met betrekking tot onze huisregels hebben we een gedragscode opgesteld met normen en waarden. We verwijzen u naar de desbetreffende pagina door hier te klikken.

Inschrijven

Vul het onderstaand digitaal formulier in. Wanneer de speler reeds in bezit is van een KNVB-lidnummer is het zeer wenselijk dit in te vullen.

Indien bekend

Overschrijven

Met ingang van 1 januari 2016 is het niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen. Het gaat digitaal. Wel hebben wij als club je gegevens nodig, en om die reden is het voor onze administratie belangrijk om het inschrijfformulier  ingevuld bij ons aan te leveren. Dan melden wij jou aan bij de KNVB en indien er een overschrijving nodig is, wordt dit automatisch aangevraagd bij KNVB en de club die je verlaat.

Uitschrijven

Een lid die besluit om te stoppen met zaalvoetbal en niet naar een andere club gaat dient zich schriftelijk uit te schrijven door een mail te sturen naar: secretaris@hovocubo.nl

Wanneer een lid over gaat naar een andere club dan regelt de nieuwe vereniging voor de overschrijving maar het is fijn om Hovocubo hierover op de hoogte te stellen.

Topsport en opleidingsteams

Hovocubo doet op alle fronten mee op het allerhoogste niveau. Vanuit de jeugd trachten we deze op te leiden. Doel bij de jeugd is deze te laten doorstromen naar de seniorenselecties.

Meer informatie over topsport bij Hovocubo kan door te mailen naar info@hovocubo.nl 

Clubkleding

Hovocubo kleding is van het merk Nike Welke besteld wordt via onze webshop. 

Leverancier is Voetbalshop.nl waar je ook vele andere (zaal-) voetbal accesoires kunt verkrijgen.

Bestellen voor teams gaat via de club. Hierbij maak je gebruik van clubkorting.