Voorbereiding met pech, nu op voor het ‘eggie’

Na een lang en vermoeiend seizoen is de selectie naar hun vakantiebestemming uitgewaaierd om weer fris terug te komen. De een had hiervoor wat meer tijd dan de ander nodig waardoor niet iedereen bij de eerste training aanwezig was. Sommigen kwamen ook met blessures terug en het Nederlands team most ook nog samen komen. Dat maakte dat de selectie nog geen enkele keer compleet heeft kunnen trainen of spelen. Ook gedurende de voorbereiding  trof de selectie van Sander van Dijk veel pech met nieuw opgelopen ‘pijntjes’.

We hadden afscheid genomen van Amin Amghar en oualid Tarifit (zvg Cagemax), Iliass Bouzit (Os Lusitanos) en Faisal Mellah (Tigers Roermond). Daarvoor in de plaats kwam Yoshua St. Juste terug van weggeweest, en verder Youssef Hadi, Stan van der Wal, Jordy Cretier en Ike Neil. Hiermee moet Hovocubo een nieuw gezicht gaan tonen. De balans binnen de selectie lijkt hierdoor ook beter.

De eerste oefenwedstrijd werd gespeeld tegen zvg Cagemax. Met doelpunten van Ike Neil (2x), Stan van der Wal, Youssef Hadi en Karim Mossaoui won Hovo met 3-5. Prima start. De wedstrijd tegen PKC ging niet door ivm afwezigen bij beide teams. Tegen een uitgedund Veerhuys werd 0-4 gewonnen met goals van Appie attahiri en Ike Neil (3x). de tweede van Ike was van grote schoonheid door een mooie ‘jongleer’ actie. Tegen VNS United schoten Hicham Aklalouch, Stan van der wal en Ike Neil Hovo naar 2-3 winst. In Volendam werd tegen de mannen van Hjalmar Hoekema een 2-2 behaald met ywee treffers van Lahcen Bouyouzan. Tot slot kwam de uitgedunde selectie van sander van Dijk en appie Marbah tot een ruime 10-2 winst met treffers van Mats Velseboer (2x), Ike Neil (3x), Stan van der Wal (3x), en Karim Mossaoui. Een laatste ingelaste oefenwedstrijd tegen FC Marlene ging last minute niet door ivm de groot aantal afwezigen aan hovocubo kant (blessures en Oranje).

Het is niet de voorbereiding die Hovocubo gewend is te doen. Maar de ‘koppies’ staan goed. Terwijl de laatste pijntjes aan het helen zijn gaat de competitie op zondag 24 september om 17.00 uur in Breda van start.

De mannen hebben er zin in. U toch ook?

Op vrijdag 29 september speelt de selectie thuis tegen FC Eindhoven. Gelijk een topper! U wil hier toch bij zijn??? We zien u dan!

meer nieuws