Drama avond voor Hovocubo

Hovocubo wist niet te winnen van het jonge en gretige FC Marlene. De overwinning van de Heerhugowaarders was meer dan terecht en verdiend… Maar de grote vraag is: verloor Hovocubo van Marlene? of van zichzelf? Hoewel de kwaliteit binnen de lijnen aanwezig is en hoewel de ervaring binnen de lijnen aanwezig is, en hoewel 70% balbezit over de gehele wedstrijd voor Hovo is. Het weet maar niet te scoren en individuele fouten maken dat de ploeg veel incasseert. Meer dan nodig.

De eerste helft verliep net als in de andere gespeelde wedstrijden dit seizoen. stroef, maar toch met twee fantastische goals van Hicham Aklalouch en de enige man in vorm van Hovo Appie Attahiri ging Hovo met een 2-3 voorsprong de rust in. Niets leek aan de hand, tweede helft gas geven en de voorsprong verder uitbreiden. Maar niets leek minder waar… Hovocubo verloor het hoofd en maakte fout na fout waardoor de thuisploeg middels goed uitgevoerde counters toch met drie uitstekende treffers Hovocubo pijn wist te doen.