Bar El Fuego (Nerja, Costa del Sol) steunt Hovocubo

Het hing al een tijdje in de lucht maar nu is het ook echt beklonken: Antonio & Debora Diaz van Bar El Fuego in Spanje waren al supporters van Hovocubo, maar nu zullen ze de kersverse kampioen ook op andere fronten steunen.

Hovocubo kwam in 2012 al op trainingskamp naar Nerja waar het een triangular speelde met Motrayil en El Ejido. Ook andere topsporters komen weleens in dit gebied voor trainingskamp of om te relaxen, zoals Ireen Wüst in de voorbereiding van de Olympische spelen. Zie hier hoe zij haar tijd in Nerja doorbracht

Beker finale FC Eindhoven – Hovocubo live in Spanje!

De Spaans/Nederlandse (Internationale bar) is een aangename en ideale plek voor een lekker drankje na het zonnen op het strand, de enige plek met een Hollandse snack in Nerja of het aanmoedigen van je favoriete club opéén van de TV’s waar ze alles op kunnen ontvangen. Zo is afgelopen seizoen onder andere de finale’s van Hovocubo die op Livestream waren uitgezonden. Ook de typische Nederlandse feestdagen worden daar gevierd, zoals Koningsdag. Of gezamenlijk naar het Nederlands elftal kijken.

Antonio & Debora zijn de gastvrije eigenaars die altijd klaar staan om de klanten een gezellige avond te bezorgen. En wil je weten wat je nog meer in de omgeving van Nerja kunt doen? zij hebben ook leuke tips voor u. Bezoek hier de facebookpagina van de Bar

Nerja ligt aan de kust van de Middellandse Zee, ruim 50 kilometer ten oosten van Málaga en vormt de oostelijke uitloper van de Costa del Sol. In Nerja is zo’n 16 kilometer strand te vinden. Watersport en toerisme zijn dan ook belangrijke bronnen van inkomsten. Daarnaast is Nerja bekend vanwege het Balcón de Europa, een promenade in het centrum boven op een klif die de zee in steekt. Ten oosten van de stad liggen een reeks kleine beschutte stranden en inhammen, van elkaar gescheiden door kliffen en andere rotspartijen.

Even buiten Nerja liggen druipsteengrotten (Cueva de Nerja) waar vele archeologische vondsten zijn gedaan en waar muurschilderingen van zo’n 20.000 jaar oud zijn gevonden.

En na het genieten van deze prachtige omgeving of een lekker dagje strand wordt het tijd om af te zakken bij Bar El Fuego: “The hottest place for a cool down!”.

      

 

meer nieuws