Drie maal overstap vanuit onze stadsgenoot

Het bestuur van Hovocubo is druk doende om de zaken rond Hovocubo 2 en Hovocubo 1 op orde te krijgen. Dit lukt aardig al is het wel van belang wat de uitkomsten in de verschillende nacompetities is. Pas volgend weekend is er een definitief slot op de speelvloeren en tot 15 juni kan iedereen zijn overstap gaan wagen.

Dave Saverins

Hovocubo is rond gekomen met Rico van Giersbergen die ook al de jeugd bij Hovocubo heeft doorlopen en Joost Ruttenberg. Beiden op het veld bij Always Forward actief. En nu komen daar drie andere spelers bij die na het degraderen van HV/Veerhuys hun vizier op een andere koers gaan zetten.

Dave Severins, een talentvolle jonge speler die al voor het Nederlands team o.19 is uitgekomen wil zich graag verder ontwikkelen door te trainen met de beste en sterkste spelers uit de Nederlandse competitie. Bij Hovocubo krijgt hij die kans, zal zich daarmee inzetten om Hovocubo 2 naar de 1ste divisie terug te brengen en stapje voor stapje werken voor een toekomst in de eredivisie.

Mukhtar Suleiman

Mukhtar Suleiman, of ook wel ‘Mukhie’. Eveneens op het veld voor Forward uitgekomen. Sterke balvaardige speler die net als Dave ook al voor de Oranje jeugd is uitgekomen en inmiddels ook acteert bij Jong Oranje. Ontzettend veel potentie en ook zin om in een sterk collectief verder aan zijn ontwikkeling te werken.

 

 

Barry de Wit

Barry de Wit, een keeper die reeds in het bezit is van een haasje. Zeer talentvolle doelman en hiermee verzekert Hovocubo zich van een sterke dubbele bezetting in het doel waar het zeker in Europees verband een groot voordeel zal zijn. Met Dave Stet zijn er twee top keepers die elkaar scherp kunnen houden en Hovocubo gaat daar ook optimaal gebruik van maken.

Het bestuur van Hovocubo is erg blij met deze vijf aanwinsten en wenst deze spelers ook veel plezier en succes bij de club.

 

meer nieuws