Strijd tussen C2 en BZV C1 eindigt onbeslist, 2-2.
Er werden door een aantal spelers al weken over gesproken, op school, bij Blokkers, op de chat en door vaders onderling, kortom er staat de nodige spanning op de wedstrijd vooraf. Coach Rob heeft de tactiek voor deze wedstrijd op papier gezet en tekent dat in de voorbespreking in de kleedkamer op de deur. We gaan met een 1-1-2-1 opstelling het veld in en beloven elkaar vooral positief te blijven. Eerste kansen zijn voor Hovo via Kaj en Timo maar gaan naast en over. Even later schitterende lob van Rolf over twintig meter op Timo die snoeihard tegen de paal schiet. Daarna is het de beurt aan de thuisploeg die twee grote kansen krijgt op de openingstreffer. Het spelbeeld is dat Hovo het meeste balbezit heeft en BZV zich op eigen helft terugtrekt en daardoor weinig ruimte weg. Voorin lopen Donny en Robbert zich rot om druk te zetten, zijn Luuk, Rolf en Kaj de mannen die positioneel goed moeten blijven staan, dus naar voren spelend bij balbezit en bij balverlies omschakelen om een man-minder situatie voor Tygo en Timo te voorkomen. Hovo probeert de rust achterin te bewaren en met veel beweging voorin ruimte te creëren. Kaj krijgt na een 1-2’tje met Donny een kans en ook Rolf na een counter is dicht bij de 0-1. BZV krijgt voor rust ook nog twee kansen, maar eerst is het keeper Nick die geweldig redt en net voor het rustsignaal is er een opgelegde kans voor BZV die voor open doel naast wordt geschoten.

In de rust wordt aangegeven dat we de rust moeten bewaren en in de 2e helft BZV kapot moeten spelen. Kort na rust krijgt Hovo een vrije schop op geringe afstand van het BZV doel. Timo geeft de bal iets te kort waarna de gevaarlijke spits van BZV, Sem, de bal onderschept en de counter in z’n eentje afmaakt, 1-0 voor de thuisploeg. Kort daarop komt BZV na een gele kaart met vier man te staan maar overleeft de numerieke minderheid. Echt grote kansen zijn er niet totdat na acht minuten een messcherpe counter door spits Sem knap wordt afgemaakt, 2-0. Het lijkt de beslissing in de wedstrijd. Hovo probeert te forceren maar BZV verdedigt voor wat het waard is. Zeven minuten voor tijd is het Timo die met een 1-2’tje op Donny de bal terug krijgt en de bal langs de BZV keeper schiet, 2-1. De aansluitingstreffer biedt weer hoop en Hovo doet er nog een schepje bovenop om de gelijkmaker te maken. Drie minuten voor tijd wordt er hands gemaakt en krijgt Hovo een penalty. Kaj neemt net als een paar weken geleden tegen Sandow C2 zijn verantwoordelijkheid en schiet de bal in het rechterhoekje, 2-2. Er wordt nog een verwoede poging gedaan om de 2-3 te maken maar het blijft bij 2-2 en dat is gezien de wedstrijd een terechte uitslag en wellicht ook beter voor de mannen onderling! Hopelijk komen de beide ploegen elkaar dit seizoen nog een keertje tegen want het was een leuk en vooral spannend potje zaalvoetbal.