Hovocubo begon deze wedstrijd met wat kleine personele probleempjes. Sajjed Sadal en Sander Bol waren geblesseerd.

En dat werkte door op de rest van de groep. Volgens coach ashvin Ramdin was het heel slecht, “gewoon een off-day, die wedstrijden zitten er ook
tussen…”
Alles wat mis kon gaan ging mis, geen organisatie, snel balverlies, geen beweging, heel veel ruimte weggeven…, slechte omschakeling,
lage balsnelheid, domme breedte-passjes….
Kortom alles wat het team afgelopen wedstrijden zo goed deed, daar was niets van terug te zien.
Maar dat het de 1e helft aan inzet en agressie om te winnen ontbrak, hebben de jongens in de rust wel recht kunnen zetten.

Een onverstandig breedtepass al in de derde minuut verzorgde Marlène de voorsprong die nooit meer weggeven werd. De bal was te makkelijk te onderscheppen en dit was het begin van een slechte avond. Amper twee minuten liet de verdedigende omschakeling te wensen over waardoor de thuisploeg de score verdubbelde. Als dan niet gereageerd wordt op een rebound waardoor FCM wederom kon scoren, speelt Hovocubo een verloren wedstrijd.

In de tweede helft was er enige vorm van herstel zichtbaar. Een flink stuk beter en Hovocubo toonde direct dat je zelfs in zo’n wedstrijd door inzet toch nog heel wat kansjes kunt creëren, alleen het geluk ontbrak. Er was meer inzet en lef zichtbaar. In de 29ste minuut bracht FCM/Dichtbij.nl toch met een goed genomen vrije trap de eindstand naar 4-0.

Kortom Off day en daar was iedereen zich van bewust en wij gaan gewoon verder. Deze wedstrijden horen erbij, maar dan moet je wel kunnen zeggen dat je ervan geleerd hebt. Laten we niet vergeten dat Marlène gewoon een goede ploeg is, die dat gewoon heel goed afgestraft heeft.  Maar prioriteit is 1e vier en gewoon plaatsen voor de play-offs.

A.s vrijdag Wognum Nicols thuis in de Opgang… weer een topper..!