B2 kansloos ten onder tegen Marlene, 2-12

We weten voor kick-off dat het een moeilijk avondje in Sporthal De Kreek gaat worden. Marlene staat op de 4e plaats. We starten goed want eerste kans is voor de thuisploeg als een goeie aanval via Harvey en Robbie net niet door Tiesto  kan worden binnen geschoten.  In de tegenaanval is het Marlene die naast schiet. Marlene zet hoog druk waardoor het lastig is om op te bouwen. Na vijf minuten is het Tiesto die in de verdediging balverlies leidt en Marlene deze kans direct verzilverd, 0-1. Twee minuten later is het na een uitgespeelde aanval al 0-2 en één minuut later is het al 0-3. De felheid ontbreekt en tegen een ploeg die continue in beweging is komen we steeds een stapje te laat. Halverwege de eerste helft wordt het 0-4 en kort voor rust loopt de ploeg uit Heerhugowaard uit naar een 0-6 ruststand. Twee kansen voor de thuisploeg zijn er te noteren, een kans voor Robbie die de keeper pakt en een vrije schop voor Tiesto die over wordt geschoten. De tweede helft is een voortzetting van de eerste helft. Na een kwartier spelen is het al 0-9 en dan weet je dat we voor het eerst in de dubbele cijfers gaan verliezen.  De mannen uit Heerhugowaard zijn twee maatjes te groot voor ons maar laten de teugels na een kwartiertje een beetje vieren. Dat biedt wat lucht en zo komen we een paar keer voor de goal van de keeper van Marlene die zonder handschoenen keept.  Evan is is na een pass van Tiesto dichtbij de eretreffer maar schiet naast.  Een paar minuten later is het keeper Stanley die met een prima uitworp Evan voor de keeper zet en die maakt de 1-9 dat met groot gejuich door de thuis supporters wordt begroet. Binnen 30 seconden is het alweer 1-10 waarna Tiesto er met een vlammend schot er 2-10 van maakt. Dat is echter nog niet de einduitslag want Marlene is getergd door de twee Hovo treffers en scoort er nog twee keer op los en bepaalt de einduitslag op 2-12.

Scoreverloop:

1. 0-1, 6. 0-2, 7. 0-3, 14. 0-4, 22. 0-5, 23. 0-6, rust, 30.0-7, 35. 0-8, 36. 0-9, 46. 1-9 Evan (Stanley), 47. 1-10, 48. 2-10 Tiesto (-), 49. 2-11, 50. 2-12