Openingswedstrijd tegen FC Barcelona

Komende week zullen de manschappen van Sander van Dijk zich opmaken voor Groep 3 van de Main Round UEFA Futsal Championsleague.

Op woensdag 26 oktober om 16.00 uur vindt de aftrap plaats van het toernooi in Malta. De regerend titelhouder is daarbij de tegenstander. Over de puntenverdeling in deze wedstrijd worden geen valse illusies gemaakt. Wel gaat de ploeg uit Hoorn er alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en speltechnisch een goede basis te leggen bij de twee wedstrijden die allesbepalend zullen zijn voor plaatsing naar de laatste 16.

Donderdag 27 oktober dan is om 19.00 uur het treffen tegen thuisclub Luxol St. Andrews. De club uit Malta heeft afgelopen maanden een blik Brazilianen open getrokken waarmee zij er alles aan zullen doen het voor hun publiek mooie wedstrijden voor te schotelen maar vooral zich te plaatsen voor de volgende ronde. In Path A (clubs met beste ranking) gaan namelijk de eerste drie ploegen door naar de laatste 16. Ook Hovocubo heeft gesolliciteerd voor een plek bij de eerste drei in de poule om zich te verzekeren van deelname in de Elite Rount aankomend november.

Zaterdag 29 oktober (16.00 uur) speelt Hovocubo de laatste wedstrijd tegen Futsal Dobovec uit Slovenië. Op papier in deze poule ‘the best of the rest’, Maar zowel Hovocubo als St. Andrews zullen er alles aan doen die positie over te nemen.

Drie ploegen gaan dus door naar de laatste 16. Wanneer FC Barcelona zich aan zijn sportieve plicht houdt en doet wat het moet doen dan is het winnen van één wedstrijd voor de resterende drie ploegen voldoende om de volgende ronde te halen.

Blijf ons volgen voor nieuws. Wij zullen u laten weten of de wedstrijden via livestream te volgen zijn.

meer nieuws