Fases weer ouderwets sprankelend

De laatste meting voordat Hovocubo de reis maakt naar Malta. Met Tigers Roermond een goed meetment waarin de puntjes op de i gezet konden worden.

Dave Stet voelde zich niet geheel fit en nam uit voorzorg plaats op de bank. Melvin Habets stond dus onder de lat.

Met doelpunten van Lahcen Bouyouzan (2x), Abdessamad Attahiri, Iliass Bouzit (2x) en Oualid Tarafit met een tegenoffensief van Solaiman Ramdani werd het 1-6.

Bij vlagen werd er ouderwets goed gevoetbald. Zo op de drempel met de Championsleague is die voor de ploeg erg lekker.

Lees hier het verslag van Hoornsdagblad.nl

 

 

Hovocubo gaat met ongeslagen status vliegtuig in naar Malta

Bron: Noordhollands Dagblad

 Hovocubo kan zich sinds vrijdagavond volledig richten op een nieuw seizoen in de Champions League, waarvoor het dinsdag afreist naar Malta. In Roermond werd ook de laatste competitiewedstrijd voor het Europese avontuur gewonnen. Tegen Tigers werd het 1-6.

Trainer Sander van Dijk keek niet uit naar de lange rit naar Limburg, maar vertelde al een week eerder wel blij te zijn met Tigers als laatste testcase voor zijn ploeg. ,,Tigers is in mijn ogen een ploeg voor de top-6. Zij hebben de plek ingenomen die De Hommel heeft achtergelaten, zeg maar.’’

Met andere woorden: het duel in Roermond zou een wedstrijd zijn met flinke weerstand. Niet zoals Hovocubo die komende week zal krijgen als het op Malta onder meer speelt tegen de Spaanse grootmacht FC Barcelona, maar toch. Het resultaat stemde dan ook tevreden. Tigers werd in eigen huis met 1-6 geklopt.

Met twee treffers toonde Lahcen Bouyouzan zich trefzeker in de beginfase van het duel, waarin Hovocubo een 0-4 voorsprong nam. Abdessamad Attahiri en Iliass Bouzit tekenden voor de andere twee treffers. Met twee goede saves voorkwam Melvin Habets, normaliter de tweede keeper, dat Tigers iets terug kon doen, maar uiteindelijk viel de 1-4 toch. Oualid Tarifit en opnieuw Bouzit zorgden daarna voor de eindstand. Door de zege is Hovocubo nog altijd ongeslagen.

meer nieuws