Nieuwe spelers voor de selectie

Terwijl Sander van Dijk zich focust op de play offs is de nieuwe man voor Hovocubo 2 Richard Meijer achter de schermen bezig om het schaduwteam van een nieuwe frisse samenstelling te voorzien. Er zijn nog enkele gesprekken gaande maar op dit moment kunnen we mededelen dat de countouren zichtbaar zijn. Voor de Hovoselectie zijn nieuw vanuit de eigen jeugdopleiding: Jesper Hoogland, Remco Hoogland, Damien Gooyers, Davy v/d Meer en Oscar van de Beek. Deze vier talentvolle spelers zullen Hovocubo 2 gaan gebruiken om zich verder te ontwikkelen om ooit het allerhoogste te bereiken. Jesper, Remco en Oscar debuteerden reeds in de eredivisie in de laatste wedstrijd tegen MSV Zeemacht.

Remco Hoogland en Oscar van Beek maken stap naar selectie

Dat geldt ook voor Levi Rood, Serkan Ozdemir en de terugkeer van Robbie Heus jr. Alle drie worden overgeschreven vanuit het Veerhuys. Levi heeft inmiddels ervaring gedaan in de eerste divisie en is een talentvolle doelman. Serkan is een maatje van Oscar van Beek en is blij met deze hereniging in de zaal. Robbie Heus is van oorsprong Hovocubaan. Eveneals zijn vader doorliep hij de jeugdopleiding van Hovocubo maar besloot hij een paar jaar geleden de overstap naar de buren te maken. Robbie: “Ik vind het erg leuk om terug te zijn en ik streef naar het hoogste niveau en probeer me zelf goed te ontwikkelen. Tactisch en Technisch. Hovocubo geeft mij daar denk ik wel een goede mogelijkheid in”. Hiermee treedt Robbie Heus Jr in de voetsporen van Senior die ooit ook deel uitmaakte van de selectie van Hovocubo.

Van zvv Zwaag komt Tyrell Heerschap over. Ook Tyrell is geen onbekende bij Hovocubo, in het seizoen 2016-2017 was hij reeds lid van onze jeugd.

De complete lijst van beloftes zijn: Ferry Broers (stand by), Damien Gooyers, Tyrell Heerschap, Robbie Heus, Jesper Hoogland, Remco Hoogland, Jordy Hoving (stand by), Davy vd Meer, Robin Meijer, Serkan Ozdemir, Levi Rood, Dave Severins, Tjerk Thuring.

Een hele jonge, maar ambitieuze groep. Richard Meijer krijgt als coach de taak om in de rol van poortwachter de spelers naar het hoogste niveau te begeleiden. Deze spelers zullen zich vooral ontwikkelen tijdens de trainingen die veelal samen zullen zijn met een groep met de beste spelers van Nederland.

Na de overschrijvingsperiode volgt de definitieve lijst van de volledige selectie.

meer nieuws