Goede zaken in Apeldoorn

Winst in de eerste wedstrijd was essentieel. En Hovocubo is goed begonnen. Gretig en bij vlagen met fantastisch voetbal. Fit en nagenoeg compleet. Amir Molkârâi komt eraan. En nog groter was de verrassing in Heerhugowaard, waar onze buren de nummer 1 van de reguliere competitie met een 7-6 overwinning naar huis stuurden. Beter kon deze nacompetitie voor Hovocubo niet beginnen. Maar één zwaluw maakt nog geen zomer. Er is nog veel te doen en Hovo moet het hoge niveau van afgelopen vrijdag maar zien vast te houden. De ploeg van Sander van Dijk heeft hiertoe wel de intentie. De eenheid binnen de groep is groot, al twee jaar. En dat is voorwaarde nummer 1. Om het ‘klusje halve finale’ te klaren heeft Hovo in de thuiswedstrijd echter wel uw steun hard nodig. Om in de veld-termen te blijven, de Twaalfde man is belangrijk om het plaatje compleet te maken.

Apeldoorn heeft zich na vrijdag nog niet gewonnen gegeven. De club waar Youssef el Baday alle touwtjes in handen heeft kondigde al aan zondag de hele dag te spenderen aan een strategie om Hovocubo in Hoorn te verslaan. Sterkhouders (en (oud-)internationals) Ennes van Maasbommel, Tevik Ceyar, Mo Bouraaraassi en (oud-)Hovocubaan Appie Attahiri zullen zich tot het bot toe wapenen om de succesformatie van Sander van Dijk een halt toe te roepen.

Wanneer deze wedstrijd wordt gewonnen kan Hovocubo zich opmaken voor de finale die in het weekend van 10/11 mei van start gaat. Onbekend nog of dit thuis of uit is en of het tegen Marlene of Eindhoven zal gaan. Die twee pleoegen hebben nu hun eigen wedstrijd aan hun hoofd.

Als Apeldoorn Hovocubo verrast met een winstpartij, dan zal er op maandag 6 mei (20.30) de derde en beslissende wedstrijd worden gespeeld in de best-of-three.

Arbiters van dienst zijn: Rob Lenting, Jochem van Dijke, Xander van Hemert en de tijdwaarneming door M. Rissalah.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door: Dave Totaalonderhoud

Onze kantine is weer open en om er een feestelijk tintje aan te geven wordt deze muzikaal omlijst door een DJ die voor muziek zorgt om in de juiste stemming te komen.

KNVB officials met een KNVB kaart dienen zich vooraf te melden door een mail te sturen naar info@hovocubo.nl

Voor kaarthouders is volgens afspraak met alle clubs slechts beperkte plaatsen beschikbaar.

Het beloofd druk te worden dus zorg ervoor dat je er op tijd bent om van je toegang te verzekeren!

 

meer nieuws