Hovo blijft het spannend maken

Tegen de kleinere ploegen in de kampioenspoule blijft Hovo het spannend maken. Er is onderin ook veel voor te vechten en Hovo maakt het zich onnodig moeilijk soms. Vooraf was al doordrongen dat de promovendus uit Berkel-Enschot niet onderschat mocht worden. Een goed georganiseerde club met een zeer ervaren staf en een goede ploeg. Niet zo’n kleintje als dat men denkt dus. Maar toch zou Hovo hier geen moeite mee mogen hebben.

De start is goed, in no-time maakt Iliass Bouzit de openingstreffer. Maar Hovo wordt verrast met een snelle gelijkmaker van Piet Adams. Hovocubo domineert in balbezit. Maar de goed georganiseerde Brabanders bieden goed tegenstand in de verdediging en waren sterk in de counters. Dit maakte dat de wedstrijd tot het einde toe spannend bleef. Hovo leek uit te lopen met treffers van Soufian Charraoui en Mats Velseboer. Maar steeds kwam BE steeds terug: eerst de aansluitingstreffer van wederom Piet Adams en daarna de gelijkmaker van Imad Kharichef. Uiteindelijk was het Karim Mossaoui die in de 29ste minuut de eindstand op 3-4 bepaalde.

De komende weken zijn alles bepalend voor de eindstand en dus de uitgangspositie in de play offs. Hierbij treft Hovocubo nog drie op papier sterke tegenstanders. Achtereenvolgens: FCK/De Hommel (vrijdag 6 mei uit), asv Lebo (zondag 8 mei thuis) en tot slot FC Marlene (vrijdag 13 mei uit). En deze wedstrijd zijn allesbepalend voor wie er 1, 2 en drie worden.

Lees hier het verslag van BE’79

Lees hier het verslag van Brabandsdagblad

Lees hier het verslag van Hoornsdagblad.nl

 

meer nieuws