De 1e wedstrijd in 2014 en toch wel een bijzondere, speciale wedstrijd ivm met plotseling
overlijden van Mick!
Samen minuut stilte en spelen met rouwbanden. Een moment van bezinning en deze wedstrijd wordt opgedragen aan de oud-teamgenoot en vriend van deze jongens.

Sportief zouden de Hovo-boys gewoon verder gaan waar ze waren gebleven in 2013 en zij liggen redelijk op koers.
Vandaag 1 doel en dat zijn de 3 punten..

Vennewater kwam voor een puntje, want volgens coach Ashvin Ramdin had er niet meer dan dat ingezeten voor de gasten uit Heiloo.
Hovocubo startte uit een zeer goede organisatie en keek de 1e helft aan wat de tegenstander te bieden had.
1e gedeelte was niet heel interessant, In balbezit deden de spelers van Ashvin het goed, er wordt niet teveel balverlies geleden en ook de omschakeling gaat met de week beter. Tot de 20e minuut en daar kwam hij dan de 1-0. Bas Steur was goed diep weggelopen en Bart Overtoom leverde een mooie assist. Dus Hovo heeft even afgewacht en daarna de druk opgevoerd en toen kwamen ze er helemaal niet meer uit. Na een onderschepping twee minuten later bracht wederom Bas de stand op 2-0. maar toch nog het leiden van onnodig balverlies bezorgde ‘t Vennewater de aansluitingstreffer en dit  gebeurde vlak voor het wisselen van speelhelft.
In de tweede helft begon Hovo meer druk uit te oefenen en daar kwamen redelijk wat kansen uit voort.  In minuut ’35 wisten de roodhemden de 3-1 te maken.  Deze werd gemaakt door Anfony Blanker uit een goeie ingestudeerde corner van Kevin Tromp. Binnen de minuut volgde een pegel van dezelfde Anfony nadat hij de bal zelf had onderschept. De afronding was verwoestend en het scorebord stond op 4-1. Er volgden nog twee Hoornse doelpunten van Kevin Tromp zodat de eindstand op 6-1 kwam.

Gewoon een hele goede en zakelijke overwinning! Coach Ashvin Ramdin: ” Zo zie je maar weer, als iedereen vanuit een goede organisatie speelt en afspraken bewaakt, zijn wij niet zomaar te verslaan. Dat is vanavond weer gebleken”