3x Topevenement op 1 dag

15.00 uur: Hovocubo – HSV Panthers (Hamburg, Duitsland)

17.00 uur: Hovocubo Sponsortoernooi

20.00 uur: Hovocubo Veiling

Deze dag moet in je agenda staan want het is weer een prachtige typische Hovocubo middag/avond.

Hovocubo – HSV Panthers:

Om 15 uur in Sporthal De Opgang is de aftrap tussen twee titelkandidaten: Ladstitel Nederland en landstitel Duitsland. Beide clubs hebben elkaar opgezocht omdat er in de laatse fase van de Nederlandse competitie behoefte is om binnen de lijnen op het hoogste niveau te sparren.

Duistland is het land waar het zaalvoetbal in een razend hoog tempo zich ontwikkelt. De club won vier keer het Duitse Futsal-kampioenschap en werd daarmee de Duitse recordkampioen en is in het huidige seizoen in de race om de vijfde titel te pakken. Hovocubo is in Nederland ook de record houder met zes titels en wil heel graag de zevende titel behalen.

Kortom, een wedstrijd op het hoogste niveau waarin twee teams hun strategie gaan bepalen om de laatste competitiefase in te gaan op weg naar een mogelijk kampioenschap.

Meer over deze wedstrijd in de voorbeschouwing ter zijner tijd

Hovocubo Sponsortoernooi

Traditioneel, functioneel en vooral leuk!

Om 17 uur Hovocubo is trots op alle sponsoren. Sponsoren die nodig zijn om als club in alle gelederen te kunnen presteren. Zonder vrijwilligers en sponsoren heeft een club op niveau tegenwoordig simpelweg geen bestaansrecht. De club is de sponsoren ook dankbaar en organiseert jaarlijks een zaalvoetbaltoernooi die onder leiding zal staan van spelers van de selectie. Dit is de gelegenheid voor bedrijven om een leuke activiteit voor werknemers te bieden, het kunnen netwerken met andere bedrijven en vooral een gezellige en sportieve activiteit te beleven.

Inschrijven kan vanaf nu door een mail te sturen naar: info@hovocubo.nl. Vermeld daarbij wat de naam is van het sponsorbedrijf en de naam en telefoonnummer van de contactpersoon. Toernooidirecteur Sander van Dijk zal aan de hand hiervan weer een strak toernooischema in elkaar zetten.

Meer over het sponsortoernooi later wanneer de eerste inschrijvingen hebben plaatsgevonden.

Hovocubo Veiling

Inmiddels ook traditioneel.

Om 20.00 uur start the-one-and-only-Hovocubo-veiling-meester Chris Wobben met het veilen van wederom fantastische kavels! Voor wie een veiling nog nooit heeft meegemaakt, ontzettend leuk om te zien hoe een gewild item door de aanwezigen op geboden wordt. Door de organisatie wordt achter de schermen hard gewerkt om weer fantastische veiling items te realiseren. Maar voor de liefhebbers is er van alles te verkrijgen. Alles onder genot van een drankje en een bitterballetje en een DJ wat voor een feestelijke sfeer zorgt.

Meer over de Hovocubo veiling later wanneer we meer concreet weten welke kavels er geboden gaan worden.

 

Kortom noteer 21 maart in de agenda voor een middag-/avondje HOVOCUBO!

meer nieuws