De jeugdspeler van de maand is een titel die de Hovocubo-jeugd kan verdienen aan de hand van de pijlers: talent, ontwikkeling, teamgeest en fair play. De coaches van de jeugdteams weten wat er aan talent en de daaraan gekoppelde persoonlijkheden binnen hun team rondloopt. Het zijn ook de coaches die maandelijks aan de jeugdcoördinator een speler nomineren. Aan de hand van de informatie en tevens de observaties van de leden van de jeugdcommissie wordt een jeugdspeler hiertoe uitverkozen.
Waarom jeugdspeler van de maand?  De Jeugdspeler van de maand vormt een serieus onderdeel van de Hovocubo Jeugdopleiding. De Hovocubo Jeugd groeit en dient in de toekomst de basis te worden van wat onze club op landelijk niveau representeert. Het is een beloning en een aanmoedigingsprijs voor jeugd die zich op een of andere manier verdienstelijk heeft gemaakt voor zijn team of  voor de club.

Rapport Hovocubo jeugdspeler van de maand december 2013

Met genoegen deelt de jeugdcommissie van ZVV Hovocubo te Hoorn jou, Youri Steffens, spelende in de C1, mede dat je bent uitverkozen als jeugdspeler van de maand december 2013.

Youri, als keeper ben je snel, balvaardig en niet bang. Tussen de palen ben je gefocust, rustig maar zeker ook gedreven. Van achteruit heb je als doelman het beste overzicht, en je zou hier nog meer rendement kunnen halen als je beter gebruik zou maken van coaching.

In de afgelopen periode ben je enorm gegroeid in spelinzicht. Hierdoor verloopt je spelhervatting sneller. Met name wanneer je uitgooit.

Als aanvoerder sta je goed in de groep. Wel zou je je wat meer kunnen ontwikkelen als leider, door je wat meer te laten horen. Je bent wel heel goed in samenwerking met anderen en je bent goed coachbaar. Ideale persoonlijkheid voor de ontwikkeling in het groepsproces.

Je respecteert de spelregels, scheidsrechters, tegenstanders en medespelers. Om je voetbaltaken met succes uit te voeren ben je niet een speler die veel overtredingen nodig heeft. Beslissingen van anderen accepteer je zonder in discussie te gaan.

Je coach Robin Leeuw is enorm trots op zijn hele team, waar jij onderdeel van bent.

ZVV Hovocubo feliciteert jou van harte met deze uitverkiezing en hoopt dat je je verder zult door ontwikkelen en dat je nog mooie tijden bij ZVV Hovocubo zult beleven.

Namens ZVV Hovocubo 1966

Arie Gooyers,                                                                                    Michiel Martens,

 

Jeugdcoördinator                                                                                                               motm klein

Klik hier voor de galerij: Jeugdspeler van de maand

Foto’s: gerriefotografie.nl

meer nieuws