De jeugdspeler van de maand is een titel die de Hovocubo-jeugd kan verdienen aan de hand van de pijlers: talent, ontwikkeling, teamgeest en fair play. De coaches van de jeugdteams weten wat er aan talent en de daaraan gekoppelde persoonlijkheden binnen hun team rondloopt. Het zijn ook de coaches die maandelijks aan de jeugdcoördinator een speler nomineren. Aan de hand van de informatie en tevens de observaties van de leden van de jeugdcommissie wordt een jeugdspeler hiertoe uitverkozen.
Waarom jeugdspeler van de maand?  De Jeugdspeler van de maand vormt een serieus onderdeel van de Hovocubo Jeugdopleiding. De Hovocubo Jeugd groeit en dient in de toekomst de basis te worden van wat onze club op landelijk niveau representeert. Het is een beloning en een aanmoedigingsprijs voor jeugd die zich op een of andere manier verdienstelijk heeft gemaakt voor zijn team of  voor de club.

Rapport Hovocubo jeugdspeler van de maand februari 2014

Met genoegen deelt de jeugdcommissie van ZVV Hovocubo te Hoorn jou, Mick van der Gulik, spelende in de A1, thans gedebuteerd in Hovocubo 1, mede dat je bent uitverkozen als jeugdspeler van de maand februari 2014.

Mick, je bent al jarenlang een voetballer die het moet hebben van techniek en inzicht, en niet van fysieke kracht. Hierdoor speel je vaak “simpel”, maar bent hierdoor erg belangrijk in het team.

Dit seizoen heb je in voetbalinhoud weer een mooie groei doorgemaakt. Het is tenslotte niet voor niets dat hoofdcoach Sander van Dijk jou bij het eerste heeft betrokken en dat je in de wedstrijd tegen regerend landskampioen CFE Ciba/VDLgroep met een fraaie goal mocht debuteren. Nu je fysiek ook sterker wordt, zul je in algemeenheid voor je team nog belangrijker kunnen worden!

Je coach Bart de Groot denkt dat als jij je zo blijft door ontwikkelen, je over een paar jaar een belangrijke vaste schakel van het vlaggenschip van de club kan zijn! In de NHD zegt  Sander van Dijk over jou het volgende: “Mick is één van de jeugdspelers waarvan ik er vertrouwen in heb dat hij een mooie toekomst bij de club in het verschiet heeft”

 Je coach Bart de Groot heeft je in de A1 aanvoerder gemaakt en dit heeft voor jou erg goed uitgepakt! Je ontwikkelt je steeds meer en meer een leider binnen je team.

Je bent altijd aanwezig (ook bij een blessure). Alles voor het team.

ZVV Hovocubo feliciteert jou van harte met deze uitverkiezing en hoopt dat je je verder zult door ontwikkelen en dat je nog mooie tijden bij ZVV Hovocubo zult beleven.

Namens ZVV Hovocubo 1966

Arie Gooyers,                                                                                   Michiel Martens,

 

Jeugdcoördinator                                                                                       motm klein

Klik hier voor de galerij: Jeugdspeler van de maand

Foto’s: www.gerriefotografie.nl

meer nieuws