Drie sponsoren terug van weggeweest

Na afwezigheid van relatieve korte periode hebben een drietal sponsoren hun steun aan Hovocubo opnieuw uitgesproken en is de club ontzettend blij dat deze ondernemingen vertrouwen hebben in de club. deze drie ‘oude’ bekenden willen wij opnieuw aan u voorstellen: Alsema van Duin, Stracke Garagedeuren en Het Bouwbedrijf Het Gilde

Alsema van Duin

HET GROOTSTE NOTARISKANTOOR IN HOORN

In 1974 startte notaris N.J. van Duin een eigen kantoor, samen met een collega. De familietraditie is vervolgens in 2003 voortgezet, toen Alsema Van Duin Notarissen is ontstaan.

De naam is even verdwenen; u kent ons ook als Art Senta Notarissen. Maar vanaf 2017 heten we weer – op veler verzoek – oud en vertrouwd Alsema Van Duin.

What’s in a name? Het belangrijkste is dat u kunt rekenen op ruime kennis en ervaring. We vertegenwoordigen de traditionele notariële normen en waarden, gecombineerd met een moderne werkwijze.

Met ‘traditionele normen en waarden’ bedoelen we in de kern betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Met een team van 20 medewerkers kunnen we dat ook waarmaken; als grootste notariskantoor van Hoorn (en omstreken) krijgt u altijd de aandacht die u(w zaak) verdient.

Onze betrokkenheid blijkt al uit onze openingstijden. Die zijn zeer ruim. U kunt bijvoorbeeld ook een afspraak maken op maandagavond. Zo hoeft u geen vrij te vragen, en jagen we u niet op extra kosten.

Onze persoonlijke aandacht merkt u met name aan onze begeleiding. Hoe we met u meedenken. Zodat wat in de akte terechtkomt, 100% aansluit bij wat u wilt en nodig heeft.

Wij beseffen dat u veel waarde hecht aan een zo laag mogelijke prijs. U heeft nu eenmaal notariële akten nodig om zaken goed te regelen. Maar u wilt er niet te veel voor betalen.

Júist daarom geven wij geen tarieven vooraf. Want onze kosten hangen af van uw situatie en wensen. Als wij u nu een minimumprijs geven, wekken we in de meeste gevallen verkeerde verwachtingen.

Vraag een offerte aan. Dan nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact op om u enkele vragen te stellen. Vervolgens heeft u op diezelfde dag een offerte op maat in uw mailbox.

Wel zo open. Wel zo transparant. Wel zo eerlijk.

Stracke Garagedeuren

Welkom bij Stracke Garagedeuren,

Uw leverancier van garagedeuren, industriedeuren, elektrische aandrijvingen en hek en poort aandrijvingen. Nieuw in ons programma zijn de Carport en terrasoverkappingen. Op deze website krijgt u een indruk van de vele mogelijkheden op het gebied van onze producten. Stracke garagedeuren is gevestigd in de plaats Zwaag in West-Friesland (Hoorn, Noord Holland NH). U hebt in onze 200 M2 showroom een ruime keuze uit maar liefst 10 werkende garagedeuren. o.a. schuifdeuren openslaande garagedeuren in hout en staal, sectionaaldeuren, kanteldeuren met of zonder loopdeur.

Wij hebben garagedeuraandrijvingen en poortaandrijvingen van de merken Faac en Marantec.

Tevens leveren wij diverse onderdelen van o.a. Polynorm, Crawford – Normstahl, Hörmann, Novoferm, Teckentrup (tekla), Faac, Marantec, Verano en Flexiforce.

Wilt u ook iets orgineels? Een sectionaaldeur met sticker beplakt! Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Bouwbedrijf Het Gilde

Gaat samen met Het Gilde Projecten

Het Gilde Projecten is een onderneming uit West-friesland die gespecialiseert is in:

  • VRIJSTAANDE WONINGEN/BUNGALOWBOUW;
  • DAKOPBOUWEN;
  • AANBOUWEN.

VRIJSTAANDE WONINGEN/BUNGALOWBOUW

Zit u altijd al met het idee om een woning te bouwen, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee in een zo’n vroeg mogelijk stadium. Niet gebonden aan standaard ontwerpen bouwen wij graag op maat en gaan graag de uitdaging aan om uw ontwerp tot leven te brengen. Door het toepassen van alternatieve bouwsystemen zijn wij vaak in staat om woningen te bouwen binnen een passend en reëel budget.

DAKOPBOUWEN EN AANBOUWEN

Heeft u het verlangen om uw woning uit te breiden door het opbouwen en/of aanbouwen dan adviseren wij graag met u over wat de mogelijkheden zijn.

Het Gilde Projecten is een transparant en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en plaatsen van aan- en opbouwen. Door veel ervaring, goed opgeleid personeel en flexibele instelling kunnen wij een kwalitatief betaalbare aan- of opbouw aanbieden

Wat kan Het Gilde Projecten voor u betekenen:

  • meedenken met het ontwikkelings- en bouwproces van A tot Z;
  • aandragen van adviezen;
  • het begeleiden van het bouwproces;
  • het realiseren van uw droomhuis;
  • wij leveren kwaliteit voor u.

Kortom Uw Droomhuis op maat gemaakt binnen haalbare budgetten.

Allen, opnieuw welkom bij deze prachtige club! 

 

meer nieuws