JEUGDOPLEIDING HEEFT NIEUWE STRUCTUUR EN ORGANISATIE

Achter de schermen is Hovocubo hard bezig een nieuwe en nu echt goede structuur voor de jeugdopleiding neer te zetten. Ondanks het feit dat in de afgelopen jaren weeldegelijk jeugdtalenten uit eigen school de selectie hebben bereikt, zijn we niet tevreden geweest over de eigen opleiding in de laatste paar jaar. Vorig seizoen hebben we stilletjes aan een nieuw plan gewerkt en in de vorm van een pilot zijn we nu tot een eerste prestatieve jeugdselectie gekomen nieuwe stijl. Onder leiding van onze nieuwe Hoofd jeugdopleidingen Rudi Fine en Manager jeugdopleiding Rolf Frese gaan we de komende jaren werken aan verbetering van talentontwikkeling. Hierin zullen we externe samenwerkingen aangaan. Later meer over onze nieuwe jeugdopleiding.

Terwijl Rolf Frese als manager van de opleiding zich bezig gaat houden met externe contacten, creëren van de noodzakelijke randvoorwaarden en het proces bewaken zal Rudi als hoofd van de voetbaltechnische kant van de opleiding de jonge talenten begeleiden naar een mooie sportieve carriere. Wij hebben eerder deze week u aan Rolf Frese voorgesteld, vandaag is het de beurt aan de de hoofd opleidingen Rudi Fine.

Even voorstellen:

Als staflid van Hovocubo 2 won Rudi al diverse prijzen

Mijn naam is Rudi Fine. Ik ben 40 jaar oud en woon in Hoorn. Ik ben getrouwd met Therese en heb 4 kinderen, drie jongens en een meid. In het dagelijks leven houd ik mij bezig met informatievoorziening en processen bij een overheidsdienst in Zaandam. Naast het gezin en werk zet ik mij veel in voor diverse activiteiten op school, sportclub etc. Natuurlijk is voetbal mijn grootste hobby, inmiddels meer passief dan actief, verder ben ik aan het leren gitaar spelen, ben ik graag op het water met de zeilboot en heb ik inmiddels de sup ontdekt. Ik mag ook graag een potje FIFA spelen op de PlayStation. Kortom, er is altijd wel wat te doen…..

Ik ben al vele jaren zeer actief betrokken bij het voetbal, zowel op het veld als in de zaal. De liefde voor het spelletje zit diep en zal altijd wel blijven bestaan. Inmiddels ga ik het vierde seizoen in bij Hovocubo. Afgelopen jaar hebben we, voornamelijk achter de schermen, hard gewerkt aan de jeugdopleiding. Er ligt een goed plan (opgebouwd uit ervaring en aangevuld met nieuwe inzichten), er is loyale harde kern samengesteld om de kar te trekken, er is een goede basis gelegd en minstens zo belangrijk; er is steun en vertrouwen binnen de club.

Enkele kernwoorden uit de nieuwe jeugdopleiding zijn: ontwikkelen – kwaliteit – meerwaarde – regionaal – prestatief – samenwerking – mens en sporter.

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe jeugdopleiding of zou je graag deel uitmaken van dit project neem dan contact op via jeugd@hovocubo.nl

Rudi, jij bent al een tijdje bij de club, maar wij wensen je ontzettend veel succes in deze nieuwe rol!

meer nieuws