Wedstrijd met twee gezichten

Na de 3-5 uitslag van vorige week tegen Lille vandaag een andere Franse topper: Regerend landskampioen Sporting Paris. In de Halle Georges Carpentier in de Franse hoofdstad werden we ontvangen door de kampioen. Met deze tegenstander oefent Hovocubo tegen een ploeg van het kaliber Championsleague.

Het speelveld was wennen: de minimale afmetingen in lengte en breedte en een zeer warme temperatuur.

De eerste helft verliep alles goed. Hovocubo had tactisch overwicht welke ook uitgedrukt werd in goals van Amin Amghar en Iliass Bouzit (2x). Met deze riante en terechte voorsprong ging Hovocubo de rust in. Hovo was de betere.

De tweede helft verliep de wedstrijd niet volgens plan. Was het de warmte? was het vermoeidheid? was het het verschil in trainingsarbeid dan de Franse clubs? Hoe dan ook, Hovo speelde niet goed en veel te makkelijk wist de thuisclub de stand om te buigen. Geheel kansloos was Hovocubo niet want er waren genoeg kansen maar de bal wilde niet goed in de goal vallen.

De eindstand was evenals vorige week 5-3.

Nog één week heeft Hovocubo om zich voor te bereiden voor de supercup. Deze wordt op vrijdag 26 augustus om 20.00 uur gespeeld tegen FC EIndhoven