Appie welkom terug

Omdat Hovocubo in de breedte wat last minute mankracht blijkt te verliezen is snel geschakeld en een oude bekende en publiekslieveling bereid gevonden de weg naar de Opgang terug te vinden. Appie Attahiri!

In verband met een verbetering van sportieve omstandigheden in 2016 heeft Appie destijds Hovocubo verlaten. Het contact is altijd goed gebleven en Appie keert nu in 2019 met een ervaring rijker en als volwassen voetballer terug bij Hovocubo. Het bestuur van Hovocubo is zich ervan bewust dat een groot deel van de achterban met deze transfer uit de hoge hoed er heel gelukkig mee zal zijn.

De symaptieke Appie Attahiri kwam in 2014 als ‘jong jochie’ bij Hovocubo, ging mee Europa in waar in Dublin en Nova Gorica mooie ervaringen werden opgedaan. Als jeugdtrainer van de toenmalige C1 creerde hij een eigen rood-blauwe supportersschare. Verliet in goede harmonie de club in 2016 en won in Amsterdam een keer de landstitel. Na een jaar in Apeldoorn te hebben vertoeft keert hij nu terug naar Hoorn. Als jong International met een mooie toekomst in het vooruitzicht zal Appie een waardevolle aanvulling zijn voor Sander van Dijk.

Appie: Welkom terug en we hopen nu voor wat langere tijd!

meer nieuws