Opleidingsteam zal zaterdag 14 december gehuldigd worden

Vrijdag 29 november speelde het team van Rudi Fine als kampoioen de wedstrijd waarna het ook gevierd kon worden. In een spannende wedstrijd tegen de talentvolle meisjes van Reiger Boys werd er opnieuw gewonnen, zij het nipt, met doelpunten van Levi en Joep (2x) in een 3-2 uitslag. Dit werd goed gevierd met een heerlijke Hovocubo taart van Bakkerij otten. Namens bestuur waren Errol Kampen en ook manager opleiding Rolf Frese aanwezig om de bloemen en de kampioensdiploma uit te rijken.

De kampioensschaal van de Hovocubo jeugd dient nog uitgerijkt te worden en niemand minder dan voorzitter Winfred Wester zal dit doen voor de aftrap van de stadsderby tussen Hovocubo en HV/Veerhuys aankomende zaterdag. Deze ceremonie zal rond kwart over zeven plaats vinden.

Een dag eerder (vrijdag 13 december) spelen onze talenten om 18.30 uur de zelfde stadsderby in De Kreek tegen HV/Veerhuys o.11-3 in Sporthal De Kreek.

Heeft u niets te doen? ga er dan heen en puur genieten van prachtig voetbal.

Daarna is er voor deze leeftijdsgroep een rust ingelast tot januari waarin het team in een voorjaarscompetitie zal worden ingedeeld.

 

meer nieuws