Topaffiche in de voorbereiding

Het lukt de technische commissie ieder jaar weer om een goede opbouw in de voorbereiding te organiseren. Na Leekster Eagles (13-2), RKAV Volendam (6-1), ZVG Cagemax (12-2) en AGOVV (12-2) volgen nu wat sterkere broeders: Afgelopen woensdag asv Lebo (5-7 verlies),  zaterdag 21 augustus tegen de Franse vice-kampioen Mouvoux Lille Métropole, een week later in België tegen Real Noorderwijk en tot slot (na afzeggen door HV/Veerhuys) een tweeluik op woensdag 1 september tegen zvv Urk en Scagha’66.

Wat weten we van onze Franse tegenstander van aankomende zaterdag?

Het werd zeer overtuigend tweede in de Franse D1 competitie met slechts twee punten achterstand op de gedoodverfde kampioen ACCS uit Parijs die zich voor het afgelopen seizoen met de absolute top als Carlos Ortiz en Ricardinho had versterkt. De top drie van de afgelopen Franse competitie zag er zo uit:

Club Punten Gespeeld Winst Gelijk Verlies Goals voor-tegen Doelsaldo
1. ACCS Asnières Villeneuve ’92 58 21 19 1 1 148-38 110
2. Mouvoux Lille MF 56 21 18 2 1 99-50 49
3. Paris Acasa Futsal 37 21 11 4 6 69-56 13

Doordat ACCS ivm disciplinaire straf voor het seizoen 21-22 teruggezet is naar de D2 competitie is de ploeg uit Lille de absolute Franse kampioenskandidaat voor het nieuwe seizoen. Onder leiding van hun nieuwe coach Tiago Polido (meervoudig kampioen van zowel Italië als Croatie) zijn de ambities van de club groot. Nieuwe aanwinsten in de selectie zijn: Andre Fantecele (Italiaanse International di eerder voor Lazio, Napoli, Milaan en Sandro Abate uitkwam), “Dudu” Deze vaste 25-jarige Italiaans-Braziliaanse, internationale Italiaan komt van de prestigieuze club van AcquaeSapone Futsal, Nemanja Momcilovic (Doelman en servische International) en Walex dos Santos, linkshandig en komt uit Peniscola in Spaanse D1. Braziliaans international, deze winger en uitstekende dribbelaar en heeft een intercontinentale beker heeft gewonnen. Kortom een selectie om te smullen.

Hovocubo heeft een zeer sterke selectie bestaande uit een mengeling van ervaren internationals en jong talent. Terug van weggeweest: sterkhouders Yoshua St. Juste, Soufian Charraoui, Karim Mossaoui en Issam el Bakkali. Nieuw in de selectie: Iliass Aynou (asv Lebo), Amin Amghar (OCAN Boys), Melvin Habets (FC M.A.R.L.E.N.E) en Iliass Bouzit (FC M.A.R.L.E.N.E). Samen met de reeds aanwezige Dave Stet, Faisal Mellah, Appie Attahiri, Mats Velseboer, Levie Rood, Hicham Aklalouch en Lahcen Bouyouzan is de ploeg van trainer/coach Sander van Dijk en assistent Appie Marbah een sterk collectief.

De wedstrijd gaat om 16.00 uur van start. In verband met de RIVM maatregelen is er een beperkte tribunecapaciteit beschikbaar. Dus zorg ervoor dat u tijdig uw ticket online koopt (https://www.hovocubo.nl/ticket-shop-hovocubo/). Deze kost €5,- (excl. servicekosten). Koopt u een ticket aan de deur dan kost dit €7,50.

Blijf gezond, houd u aan de RIVM regels en volg de instructies van onze vrijwilligers.

Tot zaterdag in sporthal De Opgang!

meer nieuws