Nog een week en dan Champions League

Van 26 tot en met 31 oktober verblijft de selectie van Sander van Dijk in Bosnië en Herzegovina waar het zal strijden voor een plek bij de laatste 16 van Europa in de Champions League.

Op dinsdag 26 oktober gaat in de vroege ochtend het vliegtuig naar Sarajevo met een tussenstop in Wenen. Dan zal de volgende dag de openingswedstrijd gespeeld worden tegen de kampioen van Moldavië, Dinamo Plus. De laagst gerankde club van de vier. Op donderdag wacht de opvallend goed presterende Fins Kampuksen Dynamo. Na de rustdag wacht op de slotdag Futsal Club Mostard SG uit het organiserende land. Zij staan het hoogst op de Ranking en daarmee ook de te kloppen ploeg. Hovocubo heeft een sterke en brede selectie die achter de schermen enorm naar deze kwalificatieronde heeft toegeelfd.

Namens Hovocubo gaat Leo Giovannangelo mee om de thuisblijvers van informatie te voorzien via de online kanalen. Ook zal er livestream zijn. Hou de social media in de gaten hierover.

Wij hopen dat de volgers van Hovocubo ons dagelijks volgen en ook van afstand steunen. De ploeg zal het hard nodig hebben.

De wedstrijden vinden plaats in JP Sportski centar Jablanica

Bekijk alle info over de Championsleague op https://www.uefa.com/uefafutsalchampionsleague/

meer nieuws