Hovo haalt niveau pas in de tweede helft

In Berkel-Enschot, waar zaalvoetbal leeft en in de staf ook veel historische verhalen schuilen was men klaar voor een mooi evenement. Yoshua St. Juste herstelt nog van een enkelkwetsuur die hij opliep tijdens een training met het Nederlands Team en daarmee is dat de enige internationale die ontbrak.

De eerste helft verliep voor de manschappen van Sander van Dijk nogal stroef. Twee doelpunten van Appie Attahiri bracht Hovo nog wel op voorsprong maar het ging allemaal niet erg vanzelfsprekend. In de tweede helft ging het tempo en de balsnelheid om hoog en men vond elkaar een stuk beter. En hiermee werd het niveau behaald wat nodig is om de laatste twee maanden van dit kalenderjaar goed door te komen. Goals van Iliass Bouzit, Hicham Aklalouch, Soufian Charraoui, Faisal Mellah en Mats Velseboer bezorgde Hovocubo de drie punten.

Dit niveau dient in de wedstrijd tegen RKAV Volendam vastgehouden te worden om met goed vertrouwen naar Bosnië Herzegovina af te reizen. Daar wordt over twee weken de Hoofdronde van de UEFA Futsal Championsleague gespeeld.

Lees hier het verslag van BE’79

 

meer nieuws