Trots op een tegenstander van formaat

Praktische informatie

zvv Hovocubo – FP Halle Gooik

15 augustus 2020 | 17.00 uur

Sporthal De Opgang, Akkerwinde 43, Zwaag

Ticketshop (online): €5,- (excl. servicekosten)

Verkoop aan de deur: €6,-

Hovocubo en Futsal Project Halle Gooik hebben elkaar gevonden en zullen op 15 augustus 2020 het in een vriendschappelijk duel tegen elkaar opnemen.

Wat weten we van FP Halle Gooik? Allereerst de imposante palmares: Vijfvoudig Kampioen van Belgie en hierdoor ook vaste deelname aan de UEFA Futsal Champions League wat tot afgelopen jaar een Top 16 plaats in de UEFA ranking betekende. Verder was de Belgische club vier keer bekerwinnaar, en won 3 keer de supercup. Ook de Bene-beker in 2015 en 2016.

In het seizoen 2019-2020 was het op koers om de zesde consecutive landstitel te bemachtigen in een strijd met Futsal Team Charleroi en bij het vervroegd sluiten van de competities door Covid-19 is de laatstgenoemde als koploper aangewezen voor de UEFA Futsal Champions League.

Het Palmares van Hovocubo is ook niet misselijk en soortgelijk. Verschil zit wel in het tijdspad, Hovocubo behaalde de successen verspreid over vijftig jaar en de gasten uit België in vijf jaar tijd. Klik hier voor meer informatie over het palmares van Hovocubo. De nieuwe ranking van de UEFA  voor de UFCL zal spoedig verschijnen dan weten we ook op welke plek Hovocubo staat. De verwachting is rond de dertigste plek.

Evenals Hovocubo heeft kent ook FPHG nieuwe maar sterke gezichten in hun gelederen

De ploeg uit België heeft zich versterkt met de terugkeer van Jelle Nerinckx en verder Jonas Pinto Junior (Italiaan van Braziliaanse origine die gespeeld heeft bij de Italiaanse topclub en komt over van de Italiaanse AcquaeSapone in de Serie A), Eduardo Mello Borges (Azerbeidjaans Internationale van Braziliaanse origine en speelde eerder bij Araz en de Franse kampioen ACCS), Franco Jelovcic (aanvoerder Kroatische selectie) en keeper Cristiano Marques (Benfica SL) en doelman Bram Meyers (Belgisch international en afkomstig bij Malle Beerse). Verder is de teamsamenstelling van een mix van verschillende nationaliteiten: Servië, Kroatie, Brazilië, Italië en België.

Aan de kant van Hovocubo kunt u kennismaken met de nieuwe gezichten: Soufian Charraoui (komt over van Real Noorderwijk (Bel)), Younes Daari (HV/Veerhuys) en Hicham Aklalouch (FC Marlene). Daarnaast kunnen we opnieuw genieten van spelers die na korte of langere afwezigheid bij Hovocubo terugkeren: Mo Ajnane (Telstar veld / AC Kingdom zaal), Kevin Tromp (ZVG Cagemax) en Mukhtar Suleiman (HV/Veerhuys). Verder is Said Bouzambou weer bij de selectie aangesloten en heeft coach Sander van Dijk de beschikking over een nieuwe en vooral jongere groep dan de afgelopen jaren. Maar niet minder talentvol en gretig. Deze groep barst van de ambitie en kwaliteit en geeft de club vers vuur om te vlammen.

De wedstrijd zal worden geleid door Jorn Te Kloeze als eerste scheidsrechter en zal samenwerken met Mo Azerfane.

U kunt deze wedstrijd sponsoren: neem hiervoor contact op door te mailen naar info@hovocubo.nl met als onderwerp: wedstrijdsponsor.

Tickets voor dit duel zijn online verkrijgbaar via de ticketshop en kosten €5,- (excl. service kosten). Wij houden een aantal kaarten vast voor de losse verkoop aan de deur (€6,-) maar hou er rekening mee: vol = vol en ivm veiligheid voorzien van minder capaciteit dan u gewend bent.

Ivm veiligheidsmaatregelen verzoeken wij u goed naar de instructies onze vrijwilligers te luisteren en op te volgen. Verder zal er een registratie plaatsvinden voor contactonderzoek indien noodzakelijk.

Wij wensen u verder heel veel plezier in dit topduel.

   

meer nieuws