Weerzien tussen de assistenten van de bondscoach

In september brachten ze gedurende acht dagen samen de tijd door en straks later in oktober gedurende 12 dagen. Zaid el Morabiti en Sander van Dijk die samen de rechter hand zijn van bondscoach Miguel Andres Moreno zijn zullen vrijdag 30 september tegenelkaar strijden.

Bij Hovocubo zal oud-Lebo speler Noureddine Oulad Ben Youssef moeten toekijken. In de supercup liep hij een vervelende blessure op waar hij nog van aan het herstellen is. Oualid Tarifit heeft direct na zijn komst goede indruk bij de bondscoach achter gelaten waardoor hij nu al zijn eerste interland achter zijn naam heeft staan. Naast Oualid maken ook Mats Velseboer, Dave Stet en Lahcen Bouyouzan deel uit van de selectie.

Bij asv Lebo die vorig seizoen een aantal spelers zag vertrekken waaronder recorinternational Jamal El Ghanoutti komt Saber Ben Khalou uit voor Oranje.

Op dinsdag11 oktober wordt de kwalificatiewedstrijd voor de WK in Letland gespeeld. Tegenstander: Oekraïne

Hovocubo heeft nog de volle 100% score met negen punten uit drie wedstrijden. Asv Lebo verloor de openingswedstrijd tegen koploper FC Eindhoven en bezet nu de zesde plaats op de ranglijst met zes punten uit drie.

Het is de week van de scheidsrechter. Eerder op de avond leidt Martin Link twee wedstrijden en tijdens onze ontmoeting zijn maar liefst drie leidsmannen actief.

Scheidsrechters zijn: Jochem van Dijke, Douwe Pals en secretaris is Patrick van Manen.

Zonder scheidsrechters is het lastig om een wedstrijd in goede banen te laten lopen. Ze zijn hard nodig en ze verdienen ook vanavond een groot applaus.

Verder komt de wethouder Sport om de spelers die afgelopen seizoen de dubbel wonnen (landstitel en KNVB beker) en ook nog wisten door te dringen tot de laatste zestien van Europa en daarnaast op plaats nummer 10 stonden in de Ranking voor de Championsleague te eren met de sportpenning van de stad Hoorn.

Wedstrijdsponsor:

B & B Wasparfum

meer nieuws