Hovo neemt afstand van plek 5

(Foto Ferry Hoks)

Hovocubo neemt voorschot op play offs

Bron: Noord Hollands Dagblad

Zaalvoetbal * De zaalvoetballers van Hovocubo kunnen zich gaan opmaken voor de play offs. De ploeg van coach Sander van Dijk rekende zaterdagavond af met JCK/Aiso. De concurrent voor de voerde en laatste, play-offplek werd met 5-2 terug gestuurd naar Utrecht.

De Hoornse eredivisionist begon uitstekend aan de wedstrijd. Al na drie minuten stond de ploeg op een comfortabele 2-0 voorsprong. Jeroen de Groot in de eerste en Amir Molkarai in de derde minuut tekenden voor de treffers. Pas na rust deden de bezoekers iets terug. Na 31 minuten had JCK/Aiso de achterstand teruggebracht tot één treffer: 3-2. In de laatste zes minuten maakte Mo Rougie en Dennis Selbach een einde aan de Utrechtse illusies.

Door de thuiszege bedraagt het verschil op de ranglijst na zestien speelronden nu vijf punten tussen beide ploegen. Een gat dat Hovocubo in de resterende zes reguliere competitieduels niet meer uit handen mag geven.

De Hoornse ploeg kan zich eerder richten op de twee teams boven zich in de stand. Het gat met de gedeelde nummer drie van de ranglijst, De Hommel en CFE, bedraagt slechts één punt.

Hovocubo-JCKAiso 5-2: 1. De Groot, 3. Molkarai 2-0, 22. Ouaddouh 2-1, 28. Makraou 3-1, 31. Ozan 3-2, 34. Rougie 4-2, Selbach 5-2