“Tres puntos” voor Hovo C4

Hovocubo C4 – Dijkhuis C2

Hovocubo had wat recht te zetten in deze wedstrijd, de wedstrijd in Medemblik eindigde in een nipte 4-3 overwinning voor Dijkhuis. De mannen begonnen geconcentreerd vanuit een goede organisatie aan de wedstrijd.

Verdedigend stonden we klein en aanvallend wilden de mannen 2-1-1 spelen wat resulteerde in een snelle 2-0 voorsprong. Na een minuut of 10 werden we wat slordig en stonden we verdedigend te groot. Met fysieke kracht drong Dijkhuis ons terug en stond het nog voor rust 2-2. In de rust besproken dat we uit de duels moesten blijven en de combinatie meer moesten zoeken. Dat lukte eigenlijk niet en al gauw was de stand 2-3. Waar we voorin meer de combinatie moesten zoeken gingen we teveel voor eigen succes en daardoor kreeg Dijkhuis nog een aantal goede kansen. Hovocubo bleef echter strijden voor elke meter en 6 minuten voor tijd was de gelijkmaker een feit. De wedstrijd werd al grimmiger en Dijkhuis gooide veel fysiek in de strijd.

Het was goed om te zien dat Hovo daarin mee kon en 2 minuten voor het einde werd zelfs de winnende gemaakt na een goede aanval van Dave, Jimmy, Robbie en Brandon! De wedstrijd was een kopie van de uitwedstrijd alleen bleven de drie punten nu in Hoorn. Trots op de mannen keihard gewerkt! Doelpuntenmakers Robbie 2 en Brandon 2

Een liefhebber

Foto’s Ferry Hoks

Hovocubo B3 pakt punten af van koploper

De mannen van Coach Erik Rietmeijer hebben het niet makkelijk in de voorjaarscompetitie. Het is echter een vriendenteam die samen de grootste lol aan dit spelletje beleven. Vanavond moesten ze aantreden tegen koploper Arch. bur. Nieuwboer B1. Dat zou een zware dobber worden. het werd echter een spannende gelijkopgaande strijd. Hovo begon weliswaar met een o-2 achterstand, maar uiteindelijk werd het een 4-4 gelijk spel. Doelpuntenmakers waren Jay (2x), Tommy en David.

Foto’s: Ferry Hoks