Hovocubo 2 – Plein ’83 2

De mannen van Stracke Garagedeuren mochten zich thuis weer gaan bewijzen tegen Plein. Met 15 punten uit 5 wedstrijden stonden we 3 punten los, dus ook vanavond moest er gewonnen worden. Jasper en Ruben waren er als keepers en Mick, Nick, Daan, Khalid, Ali, Tom en Ricco waren de spelers van de avond. Ook met deze samenstelling werd er, zeker de eerste 15 minuten, zeer goed gespeeld. We creëerden veel kansen, maar de zogeheten scherpte ontbrak. Toch was het na 10 minuten spelen Khalid die op aangeven van Daan de bal in het doel schoot. Voor de wissel hadden we zeker nog een aantal goals moeten maken, maar hij wilde er niet echt in.

Acht minuten na de wissel was het Daan die van afstand het doel wist te vinden en stond er een 2-0 stand op het bord. Het spel werd iets minder, maar uit een goed genomen corner was het Nick die op aangeven van Ali de stand op 3-0 bracht. De buit leek helemaal binnen, maar nog in dezelfde minuut werd het 3-1 door een onhoudbaar schot in de kruising. Plein kwam niet verder terug in de wedstrijd en de Stracke Garagedeuren brigade houdt de volle winst.