Rapport Hovocubo jeugdspeler van de maand oktober 2014

Met genoegen deelt de jeugdcommissie van ZVV Hovocubo te Hoorn jou, Kaj Haverlag, spelende in de C2, mede dat je bent uitverkozen als jeugdspeler van de maand oktober 2014.

Op basis van Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid (tips) kan het volgende over jou vertelt worden:

Techniek: Je hebt een uitstekende techniek, welke je in de zaal prima weet te gebruiken. Je zult nog echter moeten leren om nog meer samen te doen. Door alleen naar een oplossing te zoeken maak je het jezelf enorm moeilijk. Maak meer gebruik van je teamgenoten. Op basis van je techniek heb je het in je om fantastisch combinatiespel te spelen.

Inzicht: Je inzicht is prima, je staat vaak op de goede plaats en je weet waar de bal gaat komen of waar hij moet lopen. Dat noemen we anticiperen. Heel goed!

Persoonlijkheid: Je mag je in het veld wat meer presenteren als een leider, team spelers meenemen in je prachtige enthousiasme. Maar je bent nog jong, Dit is iets waarin je nog moet groeien. Geef het de goede aandacht en je komt een stuk verder..

Snelheid: Je bent vliegensvlug en van jou is dat een belangrijk wapen in de zaal: je goede techniek kun je goed combineren met je snelheid maakt je “levensgevaarlijk”.

Fairplay: Je laat je regelmatig meeslepen in het heetst van de strijd, bij tegenspoed ga je praten. Je zult beslissingen van de leiding beter moeten accepteren en respecteren. Het haalt je uit je beste spel en dat is nou net niet wat jij wilt bereiken. Toch weet je met je spontaniteit en vrolijkheid altijd mensen aan je te binden. Laat dat vooral een goed wapen zijn. Je coaches laten weten dat je een mooie voetballer bent en vinden het een goede keus van Hovocubo om jou, Kaj Haverlag, deze keer te kiezen als Jeugdspeler van de maand.

Je coaches laten weten dat je een mooie voetballer bent en vinden het een goede keus van Hovocubo om jou, Kaj Haverlag, deze keer te kiezen als Jeugdspeler van de maand.

ZVV Hovocubo feliciteert jou van harte met deze uitverkiezing en hoopt dat je je verder zult door ontwikkelen en dat je nog mooie tijden bij ZVV Hovocubo zult beleven.

Namens ZVV Hovocubo 1966

Arie Gooyers,   jeugdcoördinator                                                                                Talent United

logo_TalentUnited_groen

  Jouw naam zal worden toegevoegd aan de galerij Jeugdspeler van de maand       

DSC_0908

meer nieuws