Rabo Clubkas Campagne

HOVOCUBO doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019! De stemperiode start op 23 april en duurt tot en met 14 mei. Het is dan aan de leden (van de bank) om hun stem uit te brengen op hun favoriete clubs.

Bent u nog geen Rabobank-lid, maar wilt u toch een stem uitbrengen op Hovocubo? Dat kan, u kunt namelijk kosteloos lid worden, zonder dat u daarvoor een rekening hoeft te openen….

Bij voorbaat dank namens ‘Hovocubo’

Jouw stem is geld waard…..

Stem nu op je favoriete clubs! en dat is natuurlijk Hovocubo!

Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in jouw regio. Elk jaar stellen we hiervoor een bedrag beschikbaar. Dit bedrag mag je verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden krijgen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs mogen uitbrengen.

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start! Voor verenigingen en stichtingen is dit een spannende periode. Het is nu aan de leden van Rabobank Kop van Noord-Holland om het bedrag van € 225.000,- te verdelen over de deelnemende clubs.

Leden stemmen 23 april t/m 14 mei

Bent u lid van Rabobank kop van Noord-Holland? Dan valt er op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kunt u vanaf 23 april t/m 14 mei stemmen op uw favoriete clubs. Als lid mag u totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert!

Ben je lid van Rabobank West-Friesland? Dan ontvang je rond 23 april een stemkaart met een unieke stemcode. Hiermee mag je vijf stemmen uitbrengen op jouw favoriete clubs (maximaal twee stemmen per club). Klik hier op de link om te stemmen!!

Doe mee en stem op Hovocubo!

meer nieuws