Vijf Hovo-teams in de prijzen

Na twee jaar zonder afgemaakte competities en dus kampioenen konden we afgelopen maand eindelijk juichen. Naast Hovocubo 1 die de dubbel pakte vielen de prijzen bij twee jeugdteams en twee senioren teams.

Hovocubo o.15-4 uitkomend in de Amsterdamse competitie troefde de concurrentie overtuigend af. Maar liefst 4 punten voorsprong op de nummer 2 Ijmuiden o.15-1 en 9 punten op de nummer 3 asv Lebo o.15-2. Het team bestaande uit Fenna, Mohamed, Nourdin, Isra, Rosalie, Naoufal, Tess, Ilias en Lina gaat in het nieuwe seizoen opnieuw een gooi doen voor een kampioenschap.

Hovocubo o.19-2 met coach Terry Mamman doet het gewoon goed en genieten ontzettend van het spelletje. Als groep vrienden zoeken ze vooral plezier, maar met de titel het seizoen af te sluiten met een kampioenschap was de kers op de taart. De felicitaties gaan naar Fabian, Jelte, Finn, Rein, Wessel, Kai, Morris en Daan. In het neiuwe seizoen zullen ze nog een poging wagen als Hovocubo o.19-1

Hovocubo 7 bestaat uit voormalige spelers van Hovocubo 1. Deze veteranen kunnen het nog en dus ook kampioen worden. Mark, Bart, Jeroen, Resko, Rick, Roy, Jack, Marcel, Richard en Ashvin maakten het in de laatste competitiefase nog wel spannend, maar uit eindelijk met 54 punten uit 20 wedstrijden en een doelsaldo van +104 (172-68) zijn ze SEW 2 voor gebleven. De ploeg blijft ook komend seizoen voetballen.

Hovocubo 6 is een jonge ploeg die aanvankelijk dacht het kampioenschap met Hovocubo 5 te moeten uitvechten. Maar Ryan, Davey, Jarie, Jari, Noah, Jasper, Guus, Daan en Milan bleken uiteindelijk te sterk voor iedereen. Met 50 punten uit 18 wedstrijden (doelsaldo +76) zijn ze Hovo 5 ruim voorgebleven (38 punten en +23). SEW 1 werd derde met 35 punten. Volgend seizoen gaan ze een klasse hoger spelen en zullen dan ook als Hovocubo 4 door het leven gaan.

Hovocubo 1 won de dubbel: de knvb Beker en de landstitel. Hiermee speelt Hovocubo als de Nederlandse nummer 1 op de nationale rangorde in augustus de Supercup tegen wederom FC Eindhoven (als verliezend beker finalist). Verder heeft het zich wederom geplaatst voor de UEFA Futsal Championsleague (UFCL) waarbij Hovocubo de zeer verdienstelijke 10de plaats heeft op de Europese Ranking voor de UFCL De loting vindt 7 juli om 14.30 plaats en is live te volgen op de site van de UEFA.

Wij feliciteren alle teams met hun prestatie. Voor nu een fijne zomer en we zien de teams terug in het nieuwe seizoen.

 

meer nieuws