Drukte verwacht

Hovocubo heeft zich geplaatst voor de halve finale voor het Kampioenschap van Nederland. Evenals voorgaande jaren wordt weer grote drukte verwacht. Om alles in goede orde te laten verlopen zijn een aantal zaken van belang.

De wedstrijd

Hovocubo – Os Lusitanos

Vrijdag 24 mei 20.30 uur

Sporthal De Opgang

Tickets

De tickets zijn online verkrijgbaar om je te verzekeren van een entree, in beperkte mate te koop aan de kassa. Zodra de wedstrijd is uitverkocht zullen we dit in de media melden. Voor de halve finale blijft de prijs op €7,50.

Ga voor de thuiswedstrijden in de Opgang dan ook snel daar de ticketshop ➡ https://www.hovocubo.nl/ticket-shop-hovocubo/

Aan de deur zijn ze ook te koop (zo lang de voorraad strekt)

Sponsoren

Om de maximale capaciteit goed in de gaten te houden heeft iedereen een toegangsbewijs nodig. Ook genodigden en sponsoren. Zij krijgen deze via de mail toegestuurd zodra ze hun aanwezigheid bevestigd hebben. Om verzekerd te zijn van een plek op de tribune dienen zij deze zo spoedig mogelijk bij ons te reserveren (zij ontvangen nog bericht via de mail – sponsorzaken@hovocubo.nl ).

Pers & KNVB officials

Er is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd voor KNVB officials. Zij dienen zich aan te melden door een mail te sturen naar info@hovocubo.nl. Of middels ons contactformulier. Daar geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Journalisten, fotografen en medewerkers van nieuwssites zijn vooral van harte welkom. Maar voor de goede gang van zaken dienen ook zij zich vooraf te melden door een mail te sturen naar info@hovocubo.nl of middels ons contactformulier. Ben je fotograaf of van de media langs de kant? Dan dien je een hesje te dragen.

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 24 mei om 19.00 uur. Hierna is het niet meer mogelijk.

Vrijwilligers

Hovocubo is trots op alle vrijwilligers rond de wedstrijdorganisatie. Zij doen hun best om het u aangenaam te maken. Volg de instructies van onze vrijwilligers bij binnenkomst om alles soepel te laten verlopen. Zij zullen u helpen waar nodig.

 

meer nieuws